Matej Periš je ovu Splićanku posljednju zvao, a evo šta je ona uradila nakon dvije verzije događaja

Aktuelno
Matej Periš je ovu Splićanku posljednju zvao, a evo šta je ona uradila nakon dvije verzije događaja
.

Posljednja osoba sa kojom se Matej Periš čuo telefonom prije nestanka u noći između 30. i 31. decembra, bila je Splićanka, Maja S., sestra njegovog drugara. Ovo je policija utvrdila nakon analize Matejevog telefona, a to je u svojoj ispovijesti za Mondo, potvrdio i Matejev otac, Nenad Periš, rekavši da je od policije dobio detaljan izvještaj sa kim se i kada njegov sin čuo te noći, kao i da je posljednji zabilježen poziv bio upućen sestri od prijatelja.

Splićanka je policiji rekla da Periša nije čula od buke, te da on navodno koristi opijate. Analiza telefona pokazala da ju je zvao dva puta kobne noći nakon što mu se izgubio svaki trag.

"Misterija je zašto je Periš istrčao iz "Gotika" i krenuo ka Sava promenadi. Međutim, analizom njegovog telefona utvrđeno je da je on te večeri dva puta zvao na telefon izvjesnu Maju S., sestru njegovog dobrog druga koji nije došao na doček u Beograd", kaže izvor i dodaje da Maja često boravi u Beogradu, a slike iz noćnog provoda često objavljuje na društvene mreže. Policija je već obavila tazgovor sa njom, a ne isključuje se mogućnost d aje Matej upravo sa njom išao da se nađe, kada je istrčao iz kluba "Gotik", gdje se provodio sa drugarima, prenosi Kurir.

"Ona je, navodno, rekla da se javila na poziv i da nije čula šta joj Matej priča jer je bila glasna muzika u lokalu. Navela je da je Matej kao skiper morao naporno da radi jer je imao ciljeve koje je zacrtao i da nije mogao da ih postigne ukoliko ne konzumira opijate", kaže sagovornik.

Interesantno je i to da je Maja S., nakon što je javno dovedena u vezu s Perišem, obrisala nalog na Instagramu, a na Fejsbuku stavila crnu sliku. Ona je slično kao i Matejevi drugari koji su bili sa njim, blokirala svakoga ko je pitao za nestalog Periša:

"Blokirala je svakog ko ju je pitao za Mateja i nestala s mreža. Ovo je veoma čudno, jer su ona i Periš drugovi gotovo cijelog života. Inače, njen rođeni brat nije doputovao s Matejem jer je rekao da je u žalosti za drugom koji je poginuo jesenas, te da mu nije do slavlja", priča izvor iz Splita i dodaje da ne zna da li je atraktivna Splićanka još u srpskoj prestonici:

Splićanka i Matej poznaju se navodno godinama, a još jedna veza između njih je i to što je Periš navodno radio na njenim plovilima. U Splitu ima i firmu koja se bavi organizacijom krstarenja po Jadranu, a njena porodica je jedna od imućnijih. Splićanin je povremeno radio i kao skiper na brodovima.

Izvor:Pink

Ne propustite