ČUJU SE KRICI ISPRED KAPIJE ZADRUGE: Dejanova porodica stgla u Šimanovce, majka Biljana TRAŽI JEDNO OD PRODUKCIJE

Objavljeno:15.01.2022 - 09:20
A A A Times Arial

Haos oko Dejana Dragojevića, koji je završio kad je lo.mio glavu o staklo u "Zadruzi", pa potom napustio rijaliti, ne jenjava. Cijela porodica je poslije svega što je uradio došla u Šimanovce, a nisu krili da su jako zabrinuti za njega.

- Biljana je kukala na sav glas ispred kapije! Niko nije mogao da je smiri. Oni su odmah nakon incidenta tražili Dejana po bolnicama, a potom su žejleli da razgovaraju sa produkcijom - započinje dobro obavješteni izvor "Blica".

- Oni su zahtevali da ga vode kući nakon svega, ali produkcija nije htela da čuje za to. Dejan nije želeo da ode iz rijalitija, to su ponavljali njegovoj porodici. Čak je odbijao i pomoć psihijatra u startu i govorio da je dobro, a svi su znali da ne bi radio ono što je radio da je to slučaj - dodaje izvor, pa zaključuje:

- Predstavnici produkcije su rekli da se zna šta su jasna pravila, da je Dejan sad dobro i da nema posjeta u apartmanu u kom se trenutno nalazi.

Biljana je, podsjetimo, juče pričala da se boji da će Dejan dići ruku na sebe.

- Moj Dejan će se ub.iti zbog sot.one Dalile! Ona je njega silom natjerala da pređe u i.slam, a sada ga pred TV kamerama ublija u pojam i dovodi na ivicu samo.ubistva - kazala je bila za "Informer".

- Sjediila sam kući i gledala "Zadrugu" kada se dogodio taj incident. Ništa nisam željela da javljam Davidu, zato što je bio na proslavi Srpske nove godine, međutim Dejanovi fanovi su mu slali slike brata i on je odmah izašao za žurke i došao kod mene. Krenuli smo da tražimo Dejana po bolnicama, da bismo saznali gdje su ga odveli na ušiv.anje. Na kraju smo otišli u Šimanovce i tamo smo ga čekali - rekla je Biljana juče za "Pink".

 Izvor:SD