OTKAD MRKE VIŠE NEMA, ON JE ANIN ZAŠTITINIK: Svuda je prati i brine o njoj

Show
OTKAD MRKE VIŠE NEMA, ON JE ANIN ZAŠTITINIK: Svuda je prati i brine o njoj
.

Ana Bekuta je gotovo deceniju bila u vezi s Milutinom Mrkonjićem, koji je preminuo u novembru 2021. godine.

Koliko su se voljeli i koliko je Mrka čuvao Anu, sjvedoče svi koji su ih poznavali. Uvek se trudio da bude tu uz nju, da je podrži, nasmije, a s obzirom da je znao koliko ona voli pjesmu, insistirao je da pjeva čak i oda kada je on bio u teškom zdravstvenom stanju.

Mrka ie brinuo šta će biti s Anom kad njega ne bude bilo, pa je njenim unucima Sonji i Branku kupio automobile da bi u svakom trenutku jedno od njih dvoje mogli negde da je odvezu, dovezu… da uvijek budu tu za nju. U njih je imao najviše povjerenja je znao da su oni ujedno i dvoje ljudi koji je, pored sina Igora, najviše vole. Unuci poštuju Milutinovu želju, a Branko često vozi baku na nastupe i gostovanja.

ana-bekuta-unuci

foto: ATA Images

  "Budući da nije imao svoje djece, Mrka je Aninog sina Igora doživljavao kao svog, a njene unuke je gledao isto kao rođene. Sonji i Branku je bio najbolji deda na svijetu, a u Branku je vidio budućeg Aninog zaštitnika. Kupio mu je automobile i zamolio ih da uvijek budu tu za Anu kada joj zatreba i da je ne ostavljaju samu", rekao je izvor blizak pjevačici i otkrio da je unuk svuda vozi.

"Mrka je uvijek Anu pratio na gostovanja, nastupe i nikada to nije želio da prepusti vozaču., koga su mogli da plate, jer mu je u prvom redu bila njena sigurnost. Uživao je da joj bude podrška, da je zasmijava i brine se o njoj. Baš kao što je Ana dala obećenje da neće da prekine da pjeva nakon njegove smrti, tako i Branko ispunjava jednu od poslednjih želja Milutina Mrkonjića - da brine o svojoj baki", rekao je izvor blizak pjevačici za "Svet".

Ne propustite