IZBLAJHANA KOSA, VJEŠTAČKE TREPAVICE, PRIRODNI NOS: Isplivala ŠOK SLIKA DALILE MUJIĆ, evo kako je izgledala sa 18 godina

Show
IZBLAJHANA KOSA, VJEŠTAČKE TREPAVICE, PRIRODNI NOS: Isplivala ŠOK SLIKA DALILE MUJIĆ, evo kako je izgledala sa 18 godina
.

Dalila Mujić, razvedeno Dragojević, napravila je veliki skandal kada je pred mužem Dejanom uplovila u romansu pred kamerama Zadruge 5 sa Filipom Carem, a potom se uživo u programu i razvela.

Dalila je snovnu školu je završila u Tuzli, dok je živjela sa majkom, da bi kasnije srednju školu završila u Sarajevu. Odlučila je da nastavi školovanje i da se upiše na jedan privatni fakultet u Bijeljini. Tada se preselila kod oca.

Od djevojke koju pamte njeni drugovi iz školskih klupa, pa do one sa malih TV ekrana, Dalila se mnogo promijenila. Nije bila u potpunosti zadovoljna svojim izgledom, pa je odlučila da se podvrgne estetskim intervencijama.

dalila

Tako je uradila operaciju nosa i stavila silikon u usne, koje je prije ulaska u Zadrugu 5 i izvadila, kako bi vratila što prirodniji izgled. Kako bi se ove promjene što manje isticale, ofarbala je kosu u prirodnu braon boju, kako bi postigla prirodniji izgled. Mnogi kažu da je Dalila ugradila i silikone u grudi.

Na društvenim mrežama pojavila se njena fotografija, kako piše u opisu, sa mature, gdje je Dalila skoro neprepoznatiljiva plavuša, u čipkanoj i providnoj uskoj haljini!

"Kraljica mature Dalila Moreno", piše u opisu fotografije.

A šok sliku pogledajte OVDJE.

Ne propustite