PUN MJESEC U RAKU DONOSI HAOS ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo zašto je 18. januar izuzetno važan datum, PRIPREMITE SE ...

Horoskop
PUN MJESEC U RAKU DONOSI HAOS ZA 4 HOROSKOPSKA ZNAKA: Evo zašto je 18. januar izuzetno važan datum, PRIPREMITE SE ...
Izvjesno da ćemo se osjećati frustrirano i biti na ivici suza

Izvjesno da ćemo se osjećati frustrirano i biti na ivici suza

Osim retrogradnog Merkura koji kreće 14. januara, očekuje nas pun Mjesec u vodenom znaku Raka i to 18. januara. Kako je svaki pun Mjesec okidač za kulminaciju emotivnih stanja, tako će ovaj u Raku biti veoma izazovan za sve horoskopske znakove.

Znak Raka u kojem će biti pun Mjesec je promjenljiv, emotivan i veoma kompleksan na psihološkom nivou, tako da je izvjesno da ćemo se osjećati frustrirano i biti na ivici suza. Nije isključeno da će među ljudima biti manjak razumjevanja.

Pun Mjesec biće okidač za pojačanu ljubomoru, jer će uhvatiti aspekat sa Plutonom iz Jarca. Isto tako emotivna stanja će se smjenjivati od depresije do euforije.

Pun Mjesec biće najteži za same Rakove, Jarčeve, Ovnove i Vage.

Sa druge strane, energiju punog Mjeseca mogu da iskoriste Ribe i Škorpije.

RAK - Kako ste vi znak kojem je lako da se rastuži, treba da se pripremite za emotivni rolerkoster. Pun Mesec odraziće se na vaše lične odluke i potrebe, pa ćete biti emotivno nestabilni. Nije isključeno da ćete i prije 18. januara biti plačljivi jer će sve početi da vam smeta. Suzdržite se nekontrolisanih odluka pod uticajem snažnih osjećanja.

OVAN - Pun Mesec u Raku donosi vam porodične brige. Neko iz porodice će vam prebaciti da ne obraćate dovoljno pažnje na njega, pa treba da se pripremite za turbulencije. Ovo će biti snažan emotivan pritisak.

VAGA - Pun Mesec u Raku je težak za posao. Imaćete krizu na radnom mestu i svega će vam biti dosta. Vjerovatno ćete poželjeti da promijenite posao.

JARAC - Ovaj aspekat pogodiće vas na partnerskom nivou. Ukoliko ste u braku, imat ćete krizu. Takođe, ako imate poslovno partnerstvo, odnosi će biti na testu. Neko će vršiti snažan pritisak na vas da donesete odluku koja vam ne odgovara.

Što se tiče Riba, pun Mjesec može da vam donese zanimljivo poznanstvo na mjestu javnog tipa. A za Škorpije je ovaj aspekat važan jer će promijeniti pogled na život, ali i bit će prilike za putovanje. 

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite