ZBOG 1 DETALJA NA SLICI ŽENE IZ SRBIJE cijeli Tviter se DIGAO NA NOGE: "Kažu mi da sam NEMAJKA i da sam upropastila dijete zbog OVOGA!"

Porodica i zdravlje
ZBOG 1 DETALJA NA SLICI ŽENE IZ SRBIJE cijeli Tviter se DIGAO NA NOGE: "Kažu mi da sam NEMAJKA i da sam upropastila dijete zbog OVOGA!"
.

Nedavno je jedna tviterašica iz Srbije podijelila simpatičnu novogodišnju fotografiju iz topline svog doma - na istoj je, naravno, okićena jelka, ali fokus je na nečem sasvim drugom - gomili razbacanih igračaka svuda po sobi.

"Imajte decu, zabavno je!!!", napisala je pomalo satirično ova mama, a njen tvit izazvao je puno simpatija s jedne strane, a s druge - kritika i zlobnih komentara.

Naime, neki tviteraši su se pridružli ovoj mami i sami podelili fotografije haosa nakon dječije igre, uz komentar da je to "prava kućna atmosfera".

"Meni je srce puno kad vidim ovu sliku. Hvala Bogu da ima ko da napravi lom", "Konačno jedna realna i normalna slika. Muka mi je top sređenih soba kao da niko ne boravi i gdje dijete ne smije ništa da pipne", "Prelepo...koliko samo života i radosti ima u ovoj slici...neprocenjivo, dječiji nered je neuporedivo lepši od najbesprjekornijeg reda", "E, to je prava, porodična dnevna soba u kojoj žive ljudi.E, to je prava, porodična dnevna soba u kojoj žive ljudi", samo su neki od pozitivnih komentara istomišljenika.

fib2c4sxmaahxcp

foto: Twitter

No, ubrzo su uslijedile i zlurade opaske, u potpunom neskladu sa prazničim duhom: "Meni ova slika govori o tebi, sori. Nauči ih da spremaju za sobom", "Zabavno je gledati kako ti dijete razvlajujće kuću, a ti dozvoljavaš? Biće ti zabavno i kad se bude pijano teturalo do kuće", "Samo ću da se prekrstim i lijevom i desnom", "Ovde nisu kriva deca, već onaj koji im je pokupovao sve ove gluposti, praveći od stana obdanište i zabavište".

Ovu tviterašicu ipak nisu uzdrmale kritike, ali nije ostala ni imuna na njih, te je dežurnim zanovetalima ipak poslala poruku.

"Izbacila sam sliku gdje mi dijete napravilo lom, nazvali me retardom jer dijete ima previše igračaka, da sam upropastila dijete jer ne cijeni stvari i kako sam nemajka jer moje dijete ima, a tuđa ne! Pa je*te se baš", napisala je ona.

A šta vi kažete - da li je ovakva atmosfera svakodnevica i u vašoj kući?

(Žena Blic)

Ne propustite