EVO KO JE SINOĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE: Dejan zbog pomirenja s Dalilom IZGUBIO, 1 % GLASOVA ODLUČILO

Show
EVO KO JE SINOĆ IZBAČEN IZ ZADRUGE: Dejan zbog pomirenja s Dalilom IZGUBIO, 1 % GLASOVA ODLUČILO
Da li ste očekivali ovaj rezultat?

Da li ste očekivali ovaj rezultat?

Nakon što je obavio intervjue sa nekoliko zadrugara, voditelj Darko Tanasijević je otišao do sobe za izolaciju i pozvao nominovane takmičare Dejana Dragojevića, Nevenu Miličević i Martinu Petrović da mu se priključe, jer je došlo vrijeme za izbacivanje.

Darko je zadrugarima pojasnio pravila - ispred takmičara nalazili su se papiri sa simbolima šaka i stopala. Oni su morali prvi da dođu do cilja tako što će ispoštovati šemu po kojoj treba da idu. Nevena je odmah stekla početnu prednost i prva stigla do cilja. Martina je kaskala za njom, dok Dejan nije ni htio da igra igru kako treba. Glasovi će biti duplirani Neveni, s obzirom na to da je prva stigla do cilja.

Nakon dupliranja glasova, Darko je saopštio zadrugarima rezultate. Jedna osoba imala je 18% glasova, druga 19% glasova, dok je treća imala 63%. Najviše glasova osvojio je Dejan, a Dalila ga je odmah zagrlila. Darko je potom saopštio da je najmanje glasova osvojila Martina i da će ona zauvijek napustiti imanje.

Zadrugari su se pozdravili sa Martinom i ona se zaputila ka studiju, gde će voditeljka Dušica Jakovljević obaviti intervju sa njom.

Nakon što je Martina izašla iz Bele kuće, zadrugari su započeli Mićinu igru istine, a prvo pitanje postavljeno je Dejanu Dragojeviću: 

- Da li te je iznenadio procenat glasova (63%)? - pitao je Mića.

- Ja ću se ponašati iskreno, bitno je ono kakav jesam. Zarad milijardu procenata neću da sedim sa strane da bih se dodvorio ljudima. Bolje da sam sretan, pa makar sa 63%. Sparta je imala 300 vojnika, pa je pobijedila ozbiljnu vojsku. Nisam iznenađen, negdje sam očekivao - rekao je Dejan.

Novi.ba/SD

Ne propustite