Oženio se U PAPUČAMA, OD NJEGA JE MLAĐA 17 GODINA: Ovako izgleda supruga Voje Nedeljkovića (FOTO)

Show
Oženio se U PAPUČAMA, OD NJEGA JE MLAĐA 17 GODINA: Ovako izgleda supruga Voje Nedeljkovića (FOTO)
Voditelj popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Voja Nedeljković već dugi niz godina u braku je sa lijepom i atraktivnom ljekarkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina. Uživaju u svojoj ljubavi, uvijek nasmejani voditelj se ne libi i da dragu pokaže pratiocima na društvenim mrežama, a komplimenti na račun njenog izgleda samo se nižu.

Voditelj popularnog muzičkog takmičenja “Zvezde Granda” Voja Nedeljković već dugi niz godina u braku je sa lijepom i atraktivnom ljekarkom Majom koja je od njega mlađa 17 godina. Uživaju u svojoj ljubavi, uvijek nasmejani voditelj se ne libi i da dragu pokaže pratiocima na društvenim mrežama, a komplimenti na račun njenog izgleda samo se nižu.

Voja je jednom prilikom publici ispričao da je svoju dragu upoznao slučajno na Trećem kanalu gdje je i sam radio svojevremeno, a bliži kontakt uspostavili su na manifestaciji koju je umesto Voje trebalo da vodi Dejan Pantelić.

- Možda bi sada Deki bio u braku sa njom. Od te manifestacije smo se narednih par mjeseci učestalo čuli i započeli vezu - rekao je voditelj i istakao da se njihov odnos jako brzo razvijao, poslije samo par mjeseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin Đorđe se rodio nedugo zatim.

ayzk9kqturbxy8wn2zinmq1njg2n2rhnjfmzmzlyjrmm2y0n2y5n2mzys5qcgvnkzmczqlkaighmau

Foto:RAS Srbija

Vjenčanje

Voditelj je ispričao da se njihov odnos jako brzo razvijao, poslije samo par mjeseci počeli su da žive zajedno, a i njihov sin se rodio nedugo zatim.

- Kada je Maja ostala u drugom stanju, nismo bili po principu da moramo da pravimo svadbu. Mi smo naš potpis stavili na papir sedam dana nakon što smo odlučili da vezu ipak ozvaničimo - govori on.

Budući da su se oni vjenčali 7. avgusta, a sin Đorđe je na svijet došao 10. u istom mjesecu, često se šale i kažu da je on “atomska beba”, napravljena za tri dana.

Još jedna zanimljivost koja je obeležila njihovo vjenčanje jeste dan kada su izgovorili sudbonosno “Da”.

S obzirom na to da su ga prijatelji često pritiskali pitanjem “Kada ćeš da se ženiš”, on je često u šali odgovarao svima - U četvrtak.

- To je jedan od rijetkih dana kada ja ne radim, a i glup je dan, ništa se ne dešava četvrtkom, pa da popunimo dan. I bi četvrtak, što je najinteresantnije - prisjeća se on.

Voja često ima šale i na svoj račun, pa imajući u vidu da je na vjenčanju nosio bijeli laneni komplet i papuče, za sebe kaže da je kao papučar ušao u brak.

pz-k9kqturbxy9lntg4mjdindq4mdq4zwexmzg3zjqzmjc0yjdkyzrkmy5qcgvnkzmczqlkaighmau

Foto:RAS Srbija

Česta iznenađenja

Jednom prilikom pitali smo šarmantnog voditelja, koji godinama uveseljava televizijsku i radijsku publiku svojim šalama i doskočicama, šta je najluđe što je do sada uradio zbog ljubavi za svoju ženu.

- Dovoljno sam lud sam po sebi, tako da treba da pitate moju ženu kako izdržava te moje ludorije. Možda u nekoj mladosti, pa više ni ne pamtim. Ovih poslednjih godina ove obične, svakodnevne stvari koje nam se dešavaju su dovoljno lude. Ono što je najlepše što činimo jedno drugome to su neka lepa iznenađenja. Ja sam nekim malim poklonom iznenadio ženu, a nije bio neki poseban datum, kao Dan zaljubljenih, nečim što uopšte nije očekivala. Nešto specijalno za njen moblini telefon. Naručio sam i uručio joj to nedavno. Mnogo se obradovala. To su te neke stvari koje ulepšavaju svaku vezu. Sve što je isplanirano i vezuje se za neke datume to nije iskreno, uvek sam više za neke spontane stvari. Meni su u mladosti uvek bile najbolje žurke i skupovi oni neplanirani, a ne oni koje namenski čekaš, Nove godine, rođendani i ostalo. Čak je još lepše kad odemo u provod nekim radnim danom - otkrio je Nedeljković

Jedno drugom podrška

Pored toga što je posvećena porodici, Maja je i te kako predana poslu i uspješna u svojoj profesiji.

- Ona je završila medicinu, radi kao ljekar u Zavodu za transfuziju krvi i trenutno je na specijalizaciji za neke krvne stvari koje ne umijem ni da izgovorim. Maksimalno je podržavam kao što i ona podržava mene. Bilo bi mi nebitno i da je Maja 17 godina starija od mene, jer sam u njoj našao osobu koja me čini srećnim - rekao je on svojevremeno za magazin “Hello”.

Voja: Radio sam na garderobi i napravio štetu

Voja je otkrio da se pre televizijske i radijske karijere oprobao u još jednom poslu. Kako je objasnio, prijatelj ga je pozvao da radi na garderobi, ali se nije pokazao u najboljem svetlu.

- Prijatelj me je pozvao da radim na garderobi. Ja sam otišao to da radim i zeznuo sam nešto, izmiješao sam brojeve i kapute. Moja pokojna majka je došla i rekla: “Šta radiš ti idiote ovdje, hajde tjeraj se kući” i ja sam ostavio one papiriće. Da li je iko našao svoj kaput - ne znam. Nisam uzeo neke pare, ali sam štetu napravio”, rekao je Voja u emisiji “Praktična žena”.

Novi.ba/Blic

Ne propustite