ČUDOTVORNA MAST: Ruski recept, zaboravite na bolest!

Praktična žena
ČUDOTVORNA MAST: Ruski recept, zaboravite na bolest!
.

Ovu ljekovitu mast možete koristiti za liječenje bronhitisa, otitisa, angine, otoka, opekotina, modrica, otvorenih rana, pukotina na rukama i nogama, upale jajnika, trofičkih čireva i niz ženskih bolesti.


Kada je na jednom popularnom ruskom sajtu alternativne medicine objavljen recept za ovu mast, svi su poludili za njim! Nije ni čudo, budući da je veoma jednostavna za pripremu, a i veoma efikasna i u stanju je da izliječi mnoge bolesti. U zavisnosti od bolesti, što se tiče spoljašnje upotrebe, mast treba da mažete, stavljajte kao obloge ili utrljavajte. Može da se koristi i za unutrašnju upotrebu - pola kašičice tri puta dnevno pre obroka.

Sve što vam je potrebno jeste jedno jaje, 400 ml biljnog ulja (na primer kantarionovog) i komadić pčelinjeg voska (oko 60 grama).

 

Priprema: Skuhajte jaje i izvucite žumance, bjelance vam ne treba.

Izgnječite žumance na tacnici, a u emajliranu šerpicu sipajte ulje. Dodajte i vosak, pa stavite na laganu vatru i sačekajte da se vosak istopi.Kad se bude čulo "pucketanje" , uzmite žumance i prstima bacajte po malo u ulje sa voskom, mrvicu po mrvicu. Ulje će početi da pjeni, pa budite spremni da brzo uklonite šerpicu sa vatre.

Kada se ulje smiri, ponovo ga vratite na šporet. Nastavite da dodajete žumance do kraja, stalno mešajući kašikom. Smjesa će promijeniti boju i postati tamno braon. Sklonite sa šporeta i ostavite da odstoji 15-20 minuta. Procijedite kroz gazu ili cjediljku sa sitnim sitom. Ostatke (mrvice žumanceta) bacite.

Kada se mast ohladi, staviti je u staklenu teglu i zatvorite poklopcem. Mast čuvajte u frižideru, najduže 10 meseci.

Ukoliko se odlučite da mast koristite kao oblogu, potrebno ju je ugrijati na vodenoj pari (na otprilike 40 stepeni).

 

Primjena čudotvorne masti:

 

Upala sinusa

Istopite mast i odmah naspite u pipetu. Da se mast ne bi stegla, radite ovo brzo. Ukapajte kap u nos dva puta dnevno sa intervalom od jednog sata. Lekari tvrde da se na ovaj način možete otarasiti i mesečnog sinusitisa - mast probija sinuse i povlači na sebe sav gnoj sa velikom jačinom.

 

Gnojni otitis

Savijeni komadić vate umočite u ovu mast i stavite u uho. Po potrebi mijenjajte, uz to mažite mast i iza uha.

 

Gnojna angina, apscesi u grlu, upala krajnika

Staviti mast u grlo i obloge na vrat. Ako se radi uveče, ponavljajte proceduru 2-3 puta i ujutro će apsces pući.

 

Bronhitis, bol u želucu, crijevima, čirevi na telu, čmičak na oku

Tri puta na dan prije obroka, uzimati po pola kašićice masti.

 

Ženske bolesti, fibromioma do 10 sedmica, ciste na jajnicima, upale, mastitis

Natopite tampon ovom mašću i stavljajte u vaginu ujutro i uveče. Postoje tvrdnje da će posle desetak dana od ciste ostaju samo uspomene. Za fibromiome treba duže vremena. Kod mastitisa, na grudi se stavlja papirna salveta, umočena u mast, a preko najlon kesa. Po mogućnosti, mijenjati na svaka 2 sata.

 

Opekotine, čirevi, rane, otoci, zubobolja, bol u zglobovima

Nanosite na obolelo mjesto preko noći i umotajte. Ako rane nisu velike, dovoljan će biti komadić vate natopljen u mast. Kod zubobolje, mast se uzima čistim prstom i maže se bolni zub i desni - bol će ubrzo nestati.

 

Trofički čirevi, gangrena

Stavljati papirne salvete natopljene mašću i mijenjati na svaka 2 sata. Iz rana će obilato curiti gnoj.

 

Liječenje hemoroida

Napravite tampon od gaze i stavljajte u anus preko noći, 8 do 10 dana ili dok ne dođe do poboljšanja.

Svaka primjena koja podrazumijeva mazanje, praktikuje se pred spavanje i ostavlja se da djeluje tokom noći. Kada je reč o zglobovima, nakon mazanja ih treba umotati.

Pomoću ove masti možete čak i da ojačate nokte - jednostavno ih pred spavanje namažite ovom mašću i utrljajte.

 

Napomena: Vosak mora da bude prirodan, pčelinji. Za spoljnu upotrebu može se koristiti bilo koje biljno ulje. Za unutrašnju je najbolje maslinovo.

 

Ne propustite