PREVARIO JE, a ona mu za rođendan poklonila ček od 3,5 miliona maraka!

Zanimljivosti
PREVARIO JE, a ona mu za rođendan poklonila ček od 3,5 miliona maraka!
.

Prije godinu dana američka reperica Cardi B i njen suprug Offset našli su se u žiži javnosti. Nakon što je cijeli svijet saznao da je vara, Cardi je oprostila svom suprugu, a sada mu je, nagovijestivši da je "zaslužio", za rođendan poklonila ček od 3,5 miliona maraka.


Cardi B nimalo se nije štedjela na svom "mužu na lošem glasu".

Za njegov 30. rođendan, samo godinu dana nakon što mu je oprostila prevaru, priredila mu je zabavu za pamćenje uz poklon ček u iznosu od 3,5 miliona maraka.
Sve je objavila na svom Instagramu objavivši na storyju presretnog Offseta koji je veselo plesao sa čekom u ruci.
"Sretan rođendan. Sve si zaslužio", napisala je reperica.


Budući da je Offsetov rođendan 14. decembra, pjevačica mu je posvetila i emotivnu objavu."Ponosna sam na tebe. Prošli smo toliko toga zajedno. Volim čovjeka u kojeg se pretvaraš i oca kakav jesi", napisala je Cardi.


Dodala je i kako je sretna što ima nekog takvog pored sebe. 


"Hvala što si uvijek bio uz mene, ohrabrivao me i pokazivao koliko vrijedim. Sretna sam što imam nekog poput tebe i s kim odgajam našu lijepu djecu", zaključila ja reperica.


Par se vjenčao 2017. godine i imaju dvoje djece, 3-godišnju kćerku i 3 mjeseca starog sina.


Iako mnogima nije bilo jasno šta je to Cardi natjeralo da mu oprosti prevaru, jednom je to sama objasnila.


"Kada smo suprug i ja upali u probleme, varanje i sve to, odlučila sam da ostanem sa njim i pokušam popraviti situaciju. Mnogo ljudi je bilo ljuto na mene, razočarala sam jako puno žena. Ali to je stvarni život. Kad voliš nekoga i prestaneš biti sa njim, budeš van sebe. Svi ti govore da ga ne smiješ ni pogledati, no na kraju uopšte nisi sretan", rekla je tada.

 

cardi-b-offset-65

Ne propustite