VIKEND HOROSKOP, pogledajte šta vas čeka ovaj vikend!

Praktična žena
VIKEND HOROSKOP, pogledajte šta vas čeka ovaj vikend!
Vodolije ne treba da se opterećuju tračevima na poslu, a za Bikove će stresan period trajati do januara.

Ovan

Iskoristite energiju koju sada osjećate da napravite plan za narednu nedjelju. Polako se bliži kraj godine, a vi imate još dosta planova koje niste izložili. Za vikend sve lijepo osmislite i polako početkom nedelje jedan po jedan plan iznesite kako bi rasterećeno dočekali kraj godine.

Bik

Niste ok, osjećate napetost i nervozu. Pogotovo kada je odnos sa partnerom u pitanju. Nemojte reagovati na prvu loptu. Stresan period će trajati do januara, onda će se stvari popraviti. Do tada vi svaki vikend iskoristite za sebe kako bi napunili baterije.

Blizanci

Vaša komunikacija je sada naglašena i pomalo umete da iznervirate ljude. Tj da budete uporni da kroz komunikaciju kažete sve što mislite. To je ljudima naporno i tada nastupa konflikt. Vi se distancirajte, pokušajte da se ne trošite toliko jer ako neko zaista želi da mu nešto objasnite ili pokažete doći će sam do vas.

Rak

Vama je sada fokus na porodici tj. novogodišnjim praznicima. Posao polako privodite kraju, tu nemate puno stresa. Vikend iskoristite da se švrćkate po gradu i da na vreme kupite poklone za vama drage ljude.

Lav

Trenutna preokupacija je posao. Vi ste sve svoje resurse potrošili u ovoj godini potrošili na posao. Neki su uspjeli neki ne, neki su napola plana. Kako god, nemojte se dodatno preopteretiti svoj mozak pitanjima i pod pitanjima. Polako , vikend služi da se um i tijelo odmore. Tako i uradite.

Djevica

Sada je sve ok. Dom, porodica, posao. Ali vaš mozak traži izazove. Vi već sada razmišljate o planovima za 2022. godinu. To je ok, ali ne žurite, do kraja godine je ostalo još malo pa bi bilo poželjno da vikend iskoristite samo za sebe i da napunite baterije.

Vaga

Vi ste odlično raspoloženi, osjećate energiju novogodišnjih praznika i uživate u tome. Ljubav je ok i samo želite da vreme provodite sa partnerom, da se mazite i ljubite. Što i radite i tako nastavite. Radna nedjelja nosi lijepe vjesti za vas. Srećno!

Škorpija

Pomalo ste umorni, i zaista čekate kraj godine kako biste se zaista odmorili. Vaš umor nije tjelesni već umni. Puno planova ste ostvarili i mozak je umoran. Ako ste u mogućnosti ovaj vikend provedite sa prijateljima uz lijepu klopu i lijepo vino.

Strijelac

Vama je u mislima samo putovanje ili mini odmor. To ne mora da bude inostranstvo ili neki skupi aranžman. Samo je bitno da promjenite sredinu. To će se i desiti. Možda zbog posla nećete moći da uzmete koliko ste željeli dana, ali zato je produženi vikend uvek super opcija.

Jarac

Akcenat je na ljubavi jer je prisutna osoba iz prošlosti. Vi ne znate da li da date šansu ili da prekinete kontakt. Najbolje je da poslušate svoje tijelo šta vam ono govori. Obavezno isključite racio. Vikend donosi lijepe vjesti vezano za posao.

Vodolija

Napeta radna nedjelja ostaje iza vas. Vikend je vrijeme za prijatelje, druženja i dobru knjigu. Nemojte se opterećivati tračevima koje čujete na poslu. Zvijezde su na vašoj strani, i vi ćete kraj godine dočekati smireni bez tenzije kada je posao u pitanju. Verujte u sebe.

Ribe

Ovo je vaših 5 minuta jer ste definitivno u centru galaksije. Vaša energija je toliko jaka da vi gdje god da se pojavite privlačite pažnju. Pogotovo kada je suprotan pol u pitanju. Vikend je idealan za ludi provod. Tada su velike šanse da upoznate jako, jako zanimljivu osobu.

Ne propustite