CIJELI ŽIVOT POGREŠNO USISAVAMO, ŽENA POKAZALA 1 TRIK: Evo kako trebate, 100 PUTA JE LAKŠE I BOLJE

Praktična žena
CIJELI ŽIVOT POGREŠNO USISAVAMO, ŽENA POKAZALA 1 TRIK: Evo kako trebate, 100 PUTA JE LAKŠE I BOLJE
.

TikTokerica tvrdi kako je brzinsko usisavanje zapravo dugoročno gubitak vremena

Neki od nas nastoje obaviti kućanske poslove što prije, a jedan od njih svakako je usisavanje. No, jedna TikTokerica i ljubiteljica čišćenja tvrdi kako bi vam se to dugoročno moglo obiti o glavu.

Korisnica iza profila @thebigcleanco tvrdi da cijeli život pogrešno usisavamo. Naime, brzi pokreti usisavačem gore-dolje zapravo nam samo otežavaju posao.

"Evo savjeta profesionalne čistačice. Ponekad trebate usporiti. Usisavanje brzim pokretima je kaotično i neuredno te ne zahvaćate određene dijelove", rekla je u videu.

Potom je demonstrirala "ispravnu" tehniku usisavanja polako prelazeći po tepihu u savršeno ravnim linijama te je ponovno prešla po istoj liniji kako bi temeljitije obavila posao.

"Neki ljudi kažu da se radi o opsesivno-kompulzivnom poremećaju, ali samo je metodično i osigurava da je svaki dio poda usisan dvaput te da ne preskačete nijedan dio", objasnila je TikTokerica.

Video je postao viralni hit s više od 1,3 milijuna pregleda, a komentatori su oduševljeni njenom metodom.

"Ista stvar vrijedi za peglanje kose - idi sporije kako bi bila što brža", "Ovako i ja usisavam jer dvaput prijeđem preko neke površine, plus izgleda lijepo", "Tako je, usisavanje nije tjelovježba i brzim pokretima nećete ništa počistiti", "Zanimljivo i korisno", pisali su korisnici.

@thebigcleanco

#vacuuming #cleantok #professionalcleaning #cleaningtips #cleaninghacks

♬ original sound - The Big Clean Co

 

Ne propustite