ASTROLOGIJA

HOROSKOP ČUVENOG RUSKOG ASTROLOGA: Žene rođene u ovom znaku mogu da očekuju PROSIDBU, a evo kome stižu pare

Objavljeno:15.12.2021 - 21:29
A A A Times Arial

Od 19. decembra kreće period velike sreće za nekoliko hosroskopskih znakova. Čuveni ruski astrolog Pavel Globa otkrio je koga očekuje blagostanje na polju posla i ljubavi.

Lav

Sredinom decembra život Lavova će se pretvoriti u bajku, uvjeren je Globa. Uživaće u svakom trenutku, a ono što dožive u drugoj polovini decembra pamtiće za cijeli život. Dobre vijesti očekuju ih na polju posla, moguća je povišica!

Vaga

Vaga će tokom ovog perioda biti u centru pažnje, pripadnici suprotnog pola neće moći da joj odole. Djevojke rođene u ovom znaku, postoji velika mogućnost da budete zaprošene! Bukvalno nikave prepreke niti nemili događaji neće zasjeniti sreću koju ćete osetiti u ovom periodu, a poslovni pregovori odvijaće se baš onako kako ste priželjkivali.

Strijelac

Strijelca prati sreća i u drugoj polovini meseca. Na ljubavnom planu očekuje ga promjena nabolje.  Iskoristite ovaj period da se pripremite za nadolazeće praznike, svaki poklon koji kupite dragim ljudima vratiće vam se višetruko. Partner očekuje da ga iznenadite!