ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 2022. GODINA DONIJET ĆE SREĆU I OBILJE: Da li baš vas čeka sudbinska promjena u januaru - ODMAH PROVJERITE

Horoskop
ZA 3 HOROSKOPSKA ZNAKA 2022. GODINA DONIJET ĆE SREĆU I OBILJE: Da li baš vas čeka sudbinska promjena u januaru - ODMAH PROVJERITE
Iduća godina biće u simbolu Vodenog Tigra, što ukazuje na razvoj i veliki uspjeh, posebno kada je riječ o ambicijama i profesionalnoj karijerij

Iduća godina biće u simbolu Vodenog Tigra, što ukazuje na razvoj i veliki uspjeh, posebno kada je riječ o ambicijama i profesionalnoj karijerij

Prema istočnjačkom, odnosno kineskom horoskopu, 2022. godina biće u simbolu Vodenog Tigra, što ukazuje na razvoj i veliki uspjeh, posebno kada je riječ o ambicijama i profesionalnoj karijeri. Tigar je simbol, borbe, snage i pobjede.

On je pravi lovac koji se bori da preuzme svoje, ne plaši se promjena, izazova i prepreka. Za njega ne postoje ograničenja, ali može stradati zbog svoje velike želje i impulsivnosti.

Bik

Za vas zvjezdano nebo tokom 2022. godine donosi najveću ostvarenost kroz vaše drugo, deseto i jedanaesto polje. Uran vam donosi nove izazove, a Jupiter i Saturn će vas učiniti mudrom osobom koja povlači najbolje poteze onda kada bira najveće izazove ili ciljeve. Možete da očekujete razne podsticaje koji će kvalitetno uticati na vaš način poslovanja ili unutrašnji razvoj, inspiraciju i stvaralaštvo. Sreća proističe u razmeni energije sa bliskim osobama. Sada možete da se posvetite i realizaciji svojih najvećih ili najljepših želja, posebno u kommbinaciji ličnog, privatnog i poslovnog. Ako ste mladi ili slobodni, ovo je prilika za životnom prekretnicom i novim iskustvima u privatnom životu. Potrudite se da pravilno usmeravate svu svoju kreativnu energz iju kako biste uzadovoljstvo u ljubavnom odnosu, učinili i nešto čime ćete potvrditi svoj poslovni status.

Ljubav:

Svet oko sebe možete posmatrati zaljubljenim ili ljubavnim pogledom. Početkom godine očekuje vas nova sreća u ljubavnom i porodičnom životu. Od 24. januara osjetićete priliv nove energije i vaše ponašanje će odslikavati ljubavno zadovoljstvo ili raspoloženje koje ćete osjećati u odnosu sa bliskom osobom. Važno je da slijedite svoj unutrašnji glas ili instinkt koji će vas navoditi na dobar izbor. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa, potrudite se da postavite jasniju granicu između svog intimnog života i uloge koju ćete imati u društvu ili u krugu javnosti. Ponekad nije lako napraviti dobar izbor, ali sve je u vašim rukama. Posebno zadovoljstvo i ljubavna sreća pratiće vas u periodu od 04. marta do 02. aprila. Nema razloga da nekom popuštate više nego što želite ili da prihvatite „ljubavnu ucjenu“, posebno u periodu od 28. maja od 25. juna. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazviježđe od 28. maja do 23. juna. Tokom ove godine imaćete više sjajnih prilika da ulepšate ili obogatite svoj društveni i ljubavni život. Očekuju vas poznanstva sa nekim izuzetno zanimljivim ili važnim osobama.

Posao:

Pred vama su brojne promjene. Važno je da aktivno učestvujete u raznim pregovorima i na paralelnim strana kako biste zadržali dobru poziciju u odnosu na ostale saradnike. Imaćete niz dobrih prilika da napredujete po svim aspektima i stvarate nove oblike partnerstva. Prihvatite nečiju ideju ili dobru priliku koja će vam se ukazati sredinom januara mjeseca. U periodu od marta mjeseca, novi događaji će zahtevati neprekidno prilagođavanje na razne uslove savremenijeg stila poslovanja. Oslonite se na svoje iskustvo, praktičan duh i na sposobnost analitičkog rasuđivanja. Značajniji uspeh i posebni rezultati vas očekuje tokom maja, juna i septembra mjeseca. Sjajno ćete se organizovati i pod težim okolnostima, a uz svoje diplomatske manire osmislićete i dobra rešenja koja pogoduju zajedničkim interesima. Ako se bavite nekim privatnim poslovima sada imate šansu da uvećate svoj kapital ili da proširite delatnost, posebno u periodu od 11. septembra i u novembru mjesecu. Krajem godine bićete ponosni i na posebne privilegije ili nagrade koje vas očekuju. 

Zdravlje:

Stresne situacije kroz koje povremeno prolazite imaju uticaj na vaše psiho-fizičko stanje i zato obratite pažnju na zdraviji način ishrane, zatim na pravilniju negu, kao i na redovne zdravstvene kontrole kako biste poboljšali svoj imunitet. Moguće su povremene stomačne smetnje ili pojačana nervoza. Sugesrišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 03. do 11. marta, i od 26. oktobra do 13. novembra.

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi razna iznenađenja i obilje najraličitijih ili skoro idelnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete svoje ideje o ljepšoj i uspješnijoj strani života. Izazovi koji su pred vama ponekad predstavljaju najbolju ili životnu priliku da se opredijelite za novi koncept. Važno je da imate svijest o tome kako je uz određene promene u razmišljanju i postupanju, moguće uticati na poboljšanje kvaliteta u raznim životnim oblastima. Slobodno investirajte u najvažnije ciljeve. Na sreću Jupiter vas protežira u različitim pravcima, ali samo ljubav uvijek stvara ona najljepša čuda. Prihvatite različite izazovne mogućnosti u skladu sa svojim godinama i aspiracijama i uživajte ljepoti ljubavnog, porodičnog ili zajedničkog života. Uran koji boravi u vašem sazvježđu podsticaće vas na neke nove ili neočekivane odluke, čak i na „eksperimente“ kojima ćete iznenaditi svoje okruženje.


Blizanci

Vaše zvjezdano nebo tokom 2022. godine, najavljuje niz iznenadnih događaja koji donose novi i veliki uspon na svim životnim poljima. Pred vama je sjajna godina koja posebno naglašava vaše prvo, deseto i dvanaesto polje. U skladu sa svojom inspiracijom ili vizijama, mogući su neobični obrti koji će vam donijeti uspeh i sreću. Usmerite svoju pažnju na najveće životne vrednosti, jer očekuju vas značajni dobici koji će vam život učiniti dovoljno uzbudljivim, ljepšim ili udobnijim. Sada imate priliku da kombinujete i samostalno poslovanje sa zajedničkim ili partnerskim  delovanjem. Blic inteligencija vas navodi da vidite više od drugih, ako osećate dobar impuls i potrebu da usrećite bližu okolinu, onda nema razloga za oklevanjem. Vaše ideje često predstavljaju uvertiru za sretniju i lepšu budućnost o kojoj drugi sanjare. Usmerite svoju energiju u pravcu želja i (ne)mogućnosti – pomjerite sve dosadašnje granice!

Ljubav: U ljubavnom odnosu nova i dinamična dešavanja koja će vas pratiti početkom godine zahtevaju aktivnu ulogu ili spremnost na različite vidove prilagođavanja. Uživajte u svemu što unosi novu radost u ljubavni odnos ili prihvatite novu priliku od 01. februara. Ponekad će partner znati iznenada da poremeti vaš emotivni ritam ili osnovno raspoloženje, ali vi nećete željeti da se pomirite sa nekom sporednom ulogom. Na sreću, vi ćete umijeti brzo da se orijentišete prema onim zanimljivijim sadržajima ili novim »izvorima radosti«. Zablistaćete u punom sjaju kada Venera bude tranzitirala kroz vaše sazviježđe od 23. juna do 19. jula. Budite oprezniji u periodu od 24. jula do 13. avgusta kako ne biste doneli neku ishitrenu odluku koja poremetila vaš odnos sa bliskom osobom. Očekuju vas dani radosti, dah ili dodir ljubavi u periodu tokom februara, marta, juna i posebno u periodu od oktobra meseca. Često ćete testirati sebe, ali i osobu sa kojom ste bliski – različiti izazovi koji su pred vama su i nova prilika da ulepšate svoj ljubavni odnos i da doživite neko čarobno iskustvo. Ako ste mladi ili slobodnog emotivnog statusa od 21. novembra, očekuju vas novi kontakti i neko ko će vas zaintrigirati. Novi ljubavni izazovi su pred vama, čak i onda kada se budete „skrivali“.

Posao:

Prati vas pozitivno okruženje i dinamika, tako da ćete početkom godine bićete angažovani u mnogim važnim dešavanjima na poslovnoj sceni i umećete da prepoznate dobru priliku. Potrudite se da nametnete svoja poslovna rešenja, naročito u periodu tokom februara. Početkom marta bićete podstaknuti nečijom pričom o saradnji i imaćete dobru viziju, tako da ćete na uspešan ili efikasan način moći da završtite niz poslovnih dogovora na različitim stranama u periodu od aprila, tokom juna i oktobra meseca. Na vaše samopoudanje dodatno će uticati pozitivni komentari i sjajan »utisak« koji ćete ostavljati u širim poslovnim ili društvenim krugovima. Ako se bavite poslovima u domenu umetnosti, medija, trgovine ili edukacije  angažovanje u prvoj polovini godine, doneće vam očekivane ili sjajne rezultate krajem godine. Mnogi će vas navoditi da prihvatite ulogu lidera, na vama je da odmjerite svoje mogućnosti i granice.

Zdravlje:

Imate dovoljno energije, ali važno je da se ponašate odgovorno prema svojoj zdravstvenoj ravnoteži, naročito kada ste izloženi različitim pritiscima ili kada se nalazite pod jačim stresom. Moguće su prolazne i povremene glavobolje, zatim stomačne tegobe, osjetljivost sistema za varenje i želuca, kao i virusne infekcije i pojačana nervna tenzija. Budite pažljiviji u periodu od 22. aprila do 13. maja, i zatim od 26. novembra do 13. decembra.

Sugestije:

Vama planetarni aspekti u 2022. godini donose sjajne mogućnosti ili „blistavi hod po zvezdanim stazama“. Pratiće vas nova, interesatna i dinamična dešavanja u svim oblastima. Dobro se dobrim vraća, a što je ulog veći - veća je i mogućnost za „dobitkom“ i uspkehom. Iako ćete osjetiti želju za ličnim dokazivanjem prijatelji će imati važnu ulogu u raznim situacijama u vašem životu, slobodno se oslonite na bliske osobe. Radost i sreća se uvijek uvećavaju kada je dijelite sa dragim osobama. Sreća prati hrabre. Očekuju vas sjajne prilike da pomjerite sve subjektivne granice koje ste ostvarili u svom poslovnom, društvenom ili ljubavnom životu. Imaćete dovoljno energije da pomerate razne granice ili brda ispred sebe, ali nemojte zaboraviti da snaga vere uvek ima tu „magičnu moć i snagu“.

Škorpion

Vaše zvjezdano nebo tokom 2022. godine, donosi nove i sjajne mogućnosti, tako da predstavlja veličanstveno ostvarenje na svim životnim poljima ili uspon do vaših srećnih zvezda. Planetarni aspekti favorizuju vaše treće, četvrto, peto i sedmo polje. Sada imate sjajnu priliku da uživate u životu razmenjujući energiju sa bliskim osobama na način koji će vam donijeti nove životne radosti, uspeh i sreću. Sve postaje moguće kada se vaša energija poklapa sa kosmičkom energijom. Pomerite sve granice koje vam uskraćuju put do sreće ili ljubavi. Oslonite se na svoju intuitivnu percepciju i na snagu emocija, jer ljubav uvijek rađa novu ljubav. Ono što vas čini izuzetnom osobom, to su širina i snaga vaših emocija. Kada svet oko sebe gledate očima ljubavi – sve odiše ljepotom i srećom

Ljubav:

Ova godina je pravo vrijeme za rešavanjem ljubavnih dilema ili problema, ako ih umate, kao i za donošenjem važnih odluka o zajedničkom životu. Početna previranja u odnosu sa voljenom osobom imaće dobra značenja za dalju perspektivu, biće vam jasno da sve možete da uskladite na pravi način i na zajedničku radost. U svom tipičnom maniru učinićete sve što je potrebno da usrećite blisku osobu, jer sve što dajete u ljubavnom odnosu ili u porodičnom životu vratiće vam se na najlepši mogući nači. Ukoliko ste slobodni pratiće vas različiti ljubavni znaci i predznaci. Odgovorićete na neke pozive i udvaranja, jer sredinom i u drugoj polovini godine imaćete priliku da doživite najlepše trenutke u ljubavi, porodici i uz sve osobe koje su bliske vašem srcu. Posebno obratite pažnju na uzbudljiv ljubavni period od 01. januara, 20. februara, 08. aprila, 18. juna i od 22. jula, kakvu god odluku da donesete ona će biti „najbolja“, ako poslušate glas svog srca. Očekuje vas sreća i ljubavni procvat u periodu dok Venera bude tranzitirala kroz vaše sazvežđe od 23. oktobra do 17. novembra. Koji god pravac da odaberete – ljubav je na vašoj strani.

Posao:

Ova godina obećava novi rast ili širenje poslovnih mogućnosti i doneće ogromne promene za sve radne ljude. Uz uspeh koji Vas prati i faktor sreće ima presudno značenje. Imate dobar predosećaj i intuitivni signal kada treba da pokrenete veću akciju ili da povučete konkretan potez. Na sreću mnoge okolnosti se menjaju u prilog vašim interesnim planovima, tako da ćete od 04. januara i tokom marta meseca dobijati i dodatne povlastice na osnovu kojih možete da ostvarite niz značajnijih ciljeva. Oslonite se na svoju blic inteligenciju i na proverene informacije kako biste bili za korak ispred drugih. Potrudite se da budete što aktivniji u periodu od maja, juna, septembra i novembra meseca, jer imaćete priliku da utičete na mnoge uslove za napredovanjem na poslovnoj i statusnoj lestvici. Ako se bavite edukacijom, nekim umetničkim ili javnim zanimanjem očekuje vas populatnost tokom cele godine. Za vas koji se bavite trgovinom, ekonomijom ili medicinom predstoji period velikog uspeha od jula meseca. Period od oktobra će se pokazati veoma plodnim, uključujući isplate, više pozicije ili provilegije uz kontinuirano povećanje zarade.

Zdravlje:

Potrudite se da promeniti neke loše navike kao što su: nepravilna ishrana, preterano psiho-fizičko iscrpljivanje ili izlaganje stresnim situacijama, sklonost ka porocima. Obratite pažnju na nivo pritiska i cirkulaciju. Moguće su i prolazne stomačne iritacije, smetnje u varnju hrane i podložnost na neke virusne infekcije. Sugerišemo vam da budite oprezniji i pažljiviji u periodu od 05. do 23. maja, i od 08. do 15. avgusta. 

Sugestije:

Vama 2022. godina donosi obilje najrazličitijih ili skoro idealnih mogućnosti, kao sjajnu priliku da afirmišete sve svoje ideje o lepšoj i uspešnijoj strani života. Radost života dijelite sa bližnjima i imaćete veličanstvenu sreću. Radost, uspjeh i sreća proizilaze iz povezivanja i emotivne bliskosti sa „odabranim osobama“. Posmatrajte svet oko sebe u duhu optimizma i partnerstva - jer »faktor sudbinske sreće« je na vašoj strani. Uživajte u lepoti života. Uvjerićete da i nemoguće postaje dostižno i moguće – uvek kada je bliska osoba na vašoj strani. Partnerstvo i udruživanje je čarobna formula vaše sreće, uspjeha i blagostanja u svakom smislu. Na vama je da otkrivate i skrivenu ljepotu.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite