Luna i Marko UŠLI U NOVI STAN I POKAZALI SOBU ZA MIJU: Svi gledaju ove detalje i DIVE SE, BAJKA ZA NJIHOVU MALENU! (FOTO)

Show
Luna i Marko UŠLI U NOVI STAN I POKAZALI SOBU ZA MIJU: Svi gledaju ove detalje i DIVE SE, BAJKA ZA NJIHOVU MALENU! (FOTO)
-

Marko Miljković i Luna Đogani uveliko opremaju novi stan na Bežanijskoj kosi koji su nedavno kupili.

Oni vode računa o svakom detalju prije nego što se usele u novi dom sa kćerkom Mijom, kojoj takođe opremaju dječiju sobu.

Naime, oni su u svom novom klipu pokazali da se radovi privode kraju, a sada su pokazali i kako izgleda dječiji kutak za njihovu djevojčicu.

Oni su mislili na svaki detalj kada je prostor za njihovu nasljednicu u pitanju. Marko je snimio kako izgleda Mijina soba, u kojoj trenutno nema stvari, ali su postavljene tapete, a cijeli proces je zabilježen.

2822815-luna-3-censored-ff

foto: Printscreen

- Iskreno sam prezadovoljan, ovo kao da je neko crtao i slika, baš lijepo izgleda, baš je lijepo. Sve je u milimetar tačno, kao da je neko crtao, neki opasan slikar...- rekao je Marko u videu, a nakon što su tapete postavljene u stan su stigle Mia i Luna.- Vau, beki, kako je lijepo. Stvarno je predivno - rekla je Đoganijeva, a zatim im se u stanu pridružio Lunin tata Gagi Đogani koji je takođe bio oduševljen stanom i tapetama.

2822811-luna-2-ff

foto: Printscreen

- Ima da ga skockamo da bude raketa - rekao je Miljković.

- Imamo baš povoda za slavlje, kupili smo stan! Da ne bude poslije dža, bu, dio smo platili kešom, dio je bio kredit. Dakle, kredit je u pitanju, da ne bude poslije kupio ovaj i onaj, mi smo sami stvorili stan i uživaćemo, kad bude useljiva zgrada. Imate ekskluzivnu priliku da pogledate stan, kako će izgledati, raspored prostorija. Mislim da je to pri kraju - rekao je Marko ranije.

2822817-luna-4-censored-ff

foto: Printscreen

(kurir.rs)

Ne propustite