STARI FRENKIE se vratio, Reper iz Bosne i Hercegovine izdao svoj novi album

Show
STARI FRENKIE se vratio, Reper iz Bosne i Hercegovine izdao svoj novi album
.

Bez velike pompe i najave, Frenkie je nakon gotovo 10 godina od prethodnog objavio novi album ''Stari Frenkie'' kojeg čine 13 pjesama. Uz objavu albuma, objavio je i četiri video spota koja u tri dana otkako su objavljeni imaju po gotovo 100 tisuća pregleda na YouTubeu svaki.

“Stari Frenkie” je pun suradnji s reperima čime spaja regiju pa tako na njemu gostuju Smoke Mardeljano, Krešo Bengalka, Vojko V i Arot dok se među producentima nalaze Indigo, King Mire, Komendi i preminuli Kolateral.

“Često među komentarima naših novih pjesama možemo pročitati kako naša muzika nije ista kao prije, i kako ne repam kao nekada, zato sam se odlučio publici dati ono što želi, Stari Frenkie is back! Poslijednja tri albuma su nastala u saradnji sa Kontrom i Indigom, i bilo mi je drago da se ovom projektu posvetim samostalno. Radeći na pjesmama sam stvarno oživio stari duh i osjećaj koji sam imao na prvom albumu, i vjerujem da će to slušaoci osjetiti. Ponosan sam da smo okupili sva ova velika imena među gostima i uvjeren sam da imamo kvalitetan materijal koji će se dugo slušati”, izjavio je Frenkie.

Istovremeno su objavljeni i spotovi za pjesme “Stari Frenkie” čiji spot je sam i napravio, “Vakum” s Vojkom, “Vozi” s Arotom i “Reci Ko” sa Smoke Mardeljanom.

 

 

Ne propustite