ONI SU NAJVEĆI RIJALITI PRELJUBNICI, ZA NJIH JE DALILA MALA MACA: Javno ostavljali muževe i žene poslije nekoliko dana, PUKLA BRUKA

Show
ONI SU NAJVEĆI RIJALITI PRELJUBNICI, ZA NJIH JE DALILA MALA MACA:  Javno ostavljali muževe i žene poslije nekoliko dana, PUKLA BRUKA
.

U rijaliti programima već godinama dešavaju se javne preljube, a nakon toga slede i razvodi. Neki od takmičara razvodili su se pred kamerama, dok su drugi preljubnici sačekali da se vrate u realan život.

Prva javna prevara desila se 2011. godine u "Velikom bratu" kada je Marijana Čvljak prevarila supruga sa tadašnjim učesnikom Nikolom Nemeševićem. Iako su mnogi mislili da je pjevač Slobodan Radanović prvi pred kamerama prevario tadašnju suprugu Kristinu Kiju Kockar u prvoj sezoni "Zadruge".

Naime, on je 2017. kročio na imanje u Šimanovcima gdje je na samom početku postao blizak sa Lunom Đogani, a potom je započeo i vezu sa njom. Ubrzo je i njegova prevarena žena stigla u Beijlu kuću i od tada su poznati kao najintrigantniji ljubavni troga.

Međutim, po završetku rijalitija njihova veza nije opstala, a Luna je okarakterisana kao ljubavnica, dok je bilo i onih koji su bili uz nju, govoreći da je samo bila zaljubljena i naivna.

Svi se sećaju ljubavne sapunice u "Farmi" koja se emitovala 2015, kada je pevač Semir Džanković prevario suprugu sa pjevačicom Gabrijelom Pejčev.

To je tada otkrila starleta Tamara Đurić. Ona je tada ispričala je Gabrijeli Pejčev kako joj je Semir Džanković priznao da je prevario suprugu Sanelu sa lepom Bugarkom.

Nenad Aleksić Ša pred kamerama rijalitija "Zadurga" takođe je pokazao svoje nevjerstvo. On je javno priznao emocije prema 20 godina mlađoj Tari Simov, te je njegova bivša supruga odmah nakon toga podnela papire za razvod.

Aleksiću su papiri za razvod stigli u Belu kuću i on je pred milionskim auditorijumom potpisao iste. Ipak, njegova veza sa tadašnjom ljubavnicom nije opstala.

Poznati pevač i rijaliti učesnik u "Parovima" je upoznao Milijanu Bogdanović koja je prethodno bila u vezi sa Milojkom Božinovićem koji je bio stariji od nje više od 50 godina.

On je supruzi Marini saopštio putem kamera da se zaljubio i da ne želi da se vraća kući. Ubrzo se razveo i sada je trenutno u vezi sa Bogdanovićevom.

Marko Janjušević Janjuš je još u prvoj sezoni zbog kratke ljubavne afere sa Anom Korać pobegao iz rijalitija, a tada se zbog Marinkovićeve razveo.

Nakon finala, Maja i Janjuš su nastavili svoju vezu koja je bila veoma burna i opstala tokom četvrte sezone rijalitija. Janjuš je optužio Maju da ga je uslovljavala, napadala makazama, ali i da je zvala njegovu bivšu suprugu Enu Janjušević. Rat među njima i dalje bukti, a kap koja je prelila času je Majin abortus.

U trećoj sezoni "Zadruge" ovu ulogu preljubnika preuzeli su Dragana Mitar, koja je bila u procesu razvoda sa Sinišom Dragutinovićem, a ujedno u vezi sa Edisom Fetićem, koji je, takođe, bio u braku sa Zilhom Fetić.

Njima se nakratko umešao i Vladimir Tomović, ali ta ljubav nije potrajala jer se Dragana razvela, kao i Edo, a njih dvoje sada su ponovo u ljubavi.

Kristijan Golubović prevario je svoju suprugu Ivanu u rijaliti programu "Zdruga 4" sa Kristinom Spalević, sa kojom i danas uživa u ljubavi.

Najveću pažnju u petoj sezoni rijalitija "Zadruga" privukla je prevara Dalile Mujić. Naime, ona je posle pet godina braka odčulila da prevari supruga Dejana Dragojevića i to posle samo sedam dana provedenih u imaginarijumu.

Ona je započela vezu sa Filipom Carem, sa kojim je ubrzo imala i odnose pred kamerama. Ipak, kada se pojavila Filipova bivša, Maja Marinković, on je odmah zaboravio na Dalilu.

Izvor:Kurir

Ne propustite