BRENA I BOBA SLAVE 30. GODIŠNJICU BRAKA,ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje, MLADA KAO IZ BAJKE (FOTO)

Show
BRENA I BOBA SLAVE 30. GODIŠNJICU BRAKA,ČESTITKE SAMO PRISTIŽU: Pogledajte kako je izgledalo vjenčanje, MLADA KAO IZ BAJKE (FOTO)
,

Lepa Brena i Slobodan Boba Živojnović vjenčali su se na današnji dan 1991. godine. Tim povodom je legendarna pjevačica objavom na Instagramu podsjetila na najljepše trenutke njihovog braka.

"I tako 30 godina", napisala je Brena, a mnogi pratitelji su im čestitali.

"Primjer ste svima, u svakom smislu! Uspjeh, istrajnost, ljudskost", napisao je jedan korisnik.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lepa Brena (@lepabrenaa)

"Sretna godišnjica i još mnogo lijepih zajedničkih ljeta i zima", također je jedan od komentara.

Vjnčanje je održano u hotelu Interkontinental u Beogradu, koji je u to vrijeme bio među najluksuznijim hotelima u Socijalističkoj federativnoj republici Jugoslaviji. Brena je nosila vjenčanicu modne kuće Dior, a rađena je po mjeri.

Mediji su pisali da su neki ljudi bili voljni otkupiti pozivnice kako bi mogli prisustvovati vjenčanju stoljeća, koje je koštalo 50.000 tadašnjih njemačkih maraka. Zanimljivo je to da mladenci nisu pozvali nikog od političara.

Međutim, došlo je do problema nekoliko sati prije održavanja ceremonije. U sali je pukla vodovodna cijev, tako da se scenografija morala prebaciti u drugu salu.

Vanesa Šokčić je pjevala, a Saša Popović je bio zadužen za vođenje glavnog dijela programa. Navodno je bilo pripremljeno čak 650 vrsta jela. Ovaj događaj bio je toliko značajan da je zbog njegovog prijenosa prekinut Dnevnik.

"Ono što veže nas dvoje je ljubav, ali ona bez poštovanja ne bi postojala. Poslije toliko godina veze i braka čovjek nauči kako održati dobar odnos. Jer zašto bismo više energije i truda uložili u njegovanje nekog prijateljstva nego u našu zajednicu? Mi smo jedno drugom najvažnija podrška", izjavila je Brena jednom prilikom.

Izvor:Klix

Ne propustite