BALAŠEVIĆ JE UDOVICI OLIVERI OSTAVIO PISMO U AMANET: Evo šta je tražio od nje i kćerke

Objavljeno:04.12.2021 - 19:02
A A A Times Arial

Udovica Balaševića otkrila detalje odnosa sa mužem.

Muzičar Đorđe Balašević ostavio je svojoj porodici u amanet pismo o tome šta da rade kada njega ne bude.

Sadržaj ove poruke nikada neće biti objavljen, ali je kćerka Jelena ispričala kako je to toga došlo.

- S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog novembra napisao nama jedno pismo, tj. mejl. Mi smo se družili tada i viđali svaki dan. Želio je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigde da idem, govorio je - rekla je Jelena i dodala:

- To nije bio spisak zahteva, već kao Kiplingova pesma. Neće biti nikad objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam željela da čitam. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka je bila kako da se ponašamo kad plotun bljuvotina krene na njegovu porodicu, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sprovodimo, kao čovjeku koji nam je ispunjavao sve želje.

Olivera je govorila o sretnom detinjstvu, koje nije bilo lako, o sportskim medaljama koje je donosila da usreći majku, kao i ocu, čiju ljubav nikada nije imala.

- Majka je imala samo etikete. Ona je došla u Zrenjanin iz Kovačice puna naive, koju su tamo negovali. Vjerovala je da je svijet dobar kao Kovačica. Otac nije učestvovao u odrastanju svoje djece. To je jedna sitna palanačka tragedija. Bio je sin jedinac. Imao je kućerdu na lakat. Kad je počela moja sportska karijera, mislila sam da će ime pročitati u novinama i biti ponosan i da će se pojaviti na vratima, da će oni biti zajedno i sretni što imaju takvu djecu. Prolazila sam ulicama gdje on stanuje i radi - setila se Olja.

Ispričala je i za poziv koji mu je uputila kad je dobila već dvoje dece.

- Odlučila sam da ga pozovem kad se rodila Jelena. Predstavila sam se svojim imenom i novim prezimenom. Pauza je dugo trajala. Izgovorio je samo: "Pogrešili ste." Možda je mislio na to da se nisam javila... Negdje smo u isto vrijeme spustili slušalicu, to je jedino što smo uradili zajedno - ispričala je udovica kantautora.

Novi.ba/Alo.rs

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!