OTIŠLA SA KĆERKAMA, A SALE OSTAO U ZAJEDNIČKOM STANU: Evo gdje sad Jovana Pajić živi sa nasljednicama (FOTO)

Objavljeno:04.12.2021 - 13:29
A A A Times Arial

Foto: Instagram/Printscreen

Pjevač Aleksandar Cvetković poznatiji kao Sale Tropiko i pjevačica Jovana Pajić potvrdili su da se razvode poslije 10 godina braka. Kako prenose domaći mediji, pjevačica se sa kćerkama Helenom i Đinom prije mjesec dana iselila iz zajedničkog stana.

Jovana je potvrdila ove navode i dodala da su ona i Sale ostali u dobrim odnosima.

- Istina je da smo Saša i ja donijeli odluku da okončamo naš brak. Ostat ćemo prijatelji i bit ćemo kao i dosad posvećeni zajedničkom odgajanju djece. Razvod je u toku i zbog mirnog odrastanja naših djevojčica molim medije da nam pruže neophodnu privatnost - rekla je Jovana.

I vođa "Tropiko benda" se oglasio u medijima i rekao da su se Jovana i on razišli bez pompe.

15251756-1623147637981022-6996296180934115328-n-1

Foto:Instagram Printscreen

- Tačno je da se razvodimo i apsolutno nema mesta nikakvom senzacionalističkom pristupu, jer je cela ova priča i odluka samo naša. Zbog mira i normalnog odrastanja naše dece, u kome ćemo podjednako učestvovati i ubuduće, ovo će biti moja jedina izjava na tu temu - izričit je pjevač.

Kako saznaje "Informer", Jovana se već iselila iz zajedničkog stana i sa kćerkama otišla u podstanare.

- Sale je ostao da živi u njihovom stanu na Voždovcu. Jovana se prije mjesec dana preselila u stan u blizini svojih roditelja, koji joj u posljednje vrijeme dosta pomažu oko kćerki. Teško joj je, ipak je sa Saletom čitavu deceniju bila u braku i sada joj je veoma potrebna podrška porodice - priča dobro obavješteni izvor.

Jovana Pajić i Aleksandar Cvetković zbližili su se kada je ona nastupala sa "Tropiko bendom", ali su počeli da se zabavljaju tek kada su prestali da rade zajedno, pred njen ulazak u rijaliti "Farma" 2010. godine. Vjenčali su se 28. novembra 2011. godine i napravili veliko slavlje u jednom beogradskom restoranu.