STIŽE MLAD MJESEC U STRIJELCU , ONI SU NA UDARU: Od 4 decembra vas čeka tektonska promjena - ŽIVOT SE MIJENJA IZ KORIJENA

Horoskop
STIŽE MLAD MJESEC U STRIJELCU , ONI SU NA UDARU: Od 4 decembra vas čeka tektonska promjena - ŽIVOT SE MIJENJA IZ KORIJENA
Pročitajte kome Mlad Mjesec i pomračenje Sunca donose sreću

Pročitajte kome Mlad Mjesec i pomračenje Sunca donose sreću

Mlad Mjesec u Strijelcu neće svima donijeti dobre stvari, i već smo vas upozorili koji znaci se neće dobro "provesti" tokom ovog perioda. A sada pročitajte kome Mlad Mjesec i pomračenje Sunca donose sreću!

Ovan

Mlad Mjesec i pomračenje Sunca za vas će označiti period kada se konačno oslobađate nečega što vas već dugo muči. Da li je to neki projekat koji vam je mesecima "visio nad glavom"? Osoba s kojom nikako da nađete zajednički jezik? Obaveza koju ste odlagali i odlagali sve dok vam nije postala odbojna do bola? Ovaj vikend označava odbacivanje tih okova i novi početak u vašem životu!

Blizanci

Mlad Mjesec vam donosi slobodu, ali ne na isti način kao Ovnu. Kod vas će ova priča biti emotivna - najvjerovatnije vezana za ljubav, prijateljstvo ili porodicu. Konačno ćete biti slobodni da kažete ono što želite, i nećete morati da strahujete od posljedica. Neki odnos koji vas je dugo mučio konačno će se "iskristalisati", i znaćete šta su sljedeći koraci koje morate da preduzmete. Iskoristite energiju ovog trenutka, zvijjezde kažu da je sada čas da budete hrabri i kažete sve što vam je na duši!

Strijelac

Velike promjene donosi vam mlad Mjesec koji se odvija u vašem znaku. Vaša energija, inače maštovita i neuhvatljiva, dolazi do izražaja u narednih nekoliko dana, i počevši od 4. decembra spremni ste da promijenite sve što nije dobro u vašem životu. Neka osoba koju dugo znate biće vam od pomoći na ovom putu. Iz vas će kuljati pozitivna energija i ideje, i ovo je trenutak da iskoristite priliku da napredujete ili započnete neki novi projekat.

Novi.ba/ALo.rs

Ne propustite