DALILINE KOMŠIJE RASKRINKALE DEJANA: Mještani Gornjeg Šepka otkrili detalje braka Dragojevića, pa progovorili i o njenom ocu! Evo kako izgleda KUĆA u kojoj živi Huso! (VIDEO)

Objavljeno:01.12.2021 - 22:51
A A A Times Arial

Ljubavna drama u ''Zadruzi 5'' nikoga ne ostavlja ravnodušnim, a gotovo čitav region bruji o svakom koraku Dalile, Dejana, Maje i Cara.

Ekipa emisije ''Paparaco Lov'' je sada posjetila rodno mjesto Dalile Dragojević u Bosni i Hercegovini, Gornji Šepak, kako bi pronašli kuću u kojoj živi Dalilin otac, Huso Mujić, a usput su porazgovarali sa stanovnicima ovog mjesta i saznali šta misle o ovom paru i svemu što se dešavalo u Zadruzi posljednjih nedjelja.

screenshot-47

Foto: Pink.rs

Na putu do džamije, jedan stanovnik Gornjeg Šepka otkrio je nešto interesantno o Dalili i Dejanu:

- Ja Dejana poznajem jako dobro, četiri godine. Nosim hranu njemu i Dalili, a on je promijenio veru i išao je u džamiju. To ti ja garantujem, samo ne zove se Hasan, nego Zijad. Ja sam ga vidio u džamiji, to vam je sto posto, milion posto tačno, Huso sve laže - priča stanovnik Gornjeg Šepka.

Došli su do kuće koja je izgrađena na nekoliko spratova. Huso je očigledno bio vrijedan čovjek.

1

Foto: Pink.rs

A evo šta komšije još kažu o Dalili i Dejanu:

- Dobar domaćin, dobri ljudi. On drži prodavnicu, a Dalila i Dejan su takođe dobri i čestiti ljudi, šta se desilo među njima, stvarno ne znam - priča Dalilin komšija.

S obzirom da Huso nije izlazio iz kuće cijeli dan, komšija je prokomentarisao da ga je sramota.

(Pink.rs)