DEJAN PRIMIJETIO JEDNU BITNU STVAR U DALILINOM PONAŠANJU: Danas u dvorištu otkrio šta je vidio, PRAVO U KAMERU

Show
DEJAN PRIMIJETIO JEDNU BITNU STVAR U DALILINOM PONAŠANJU: Danas u dvorištu otkrio šta je vidio, PRAVO U KAMERU
Dejan Dragojević odlučio da otkrije sve što mu je na duši i osvrne se na novonastale odnose sa njegovom

Dejan Dragojević odlučio da otkrije sve što mu je na duši i osvrne se na novonastale odnose sa njegovom bivšom ženom, piše Pink.rs

- Zdravo  Dejane, kako si? - pitalo je Drvo.

- Uvijek isto pitanje i uvijek sličan odgovor. Ne znam poslije svega. Vidim da želi da razgovara sa mnom, ali vidim i da gleda u Cara i da prati situaciju. Vidim da joj je te dobro, te nije, ali me sve to ne interesuje dok mi se ne probudi taj neki osjećaj u grudima. Trenutno mi nije žao, vidim da je dobro, jaka je, zna ona kako treba da se ponaša u svakoj situaciji - odgovorio je Dragojević.

- Postoji li neki djelić u tebi, koji se nada pomirenju nakon svega? - pitalo je Drvo.

- Ne, ne postoji. Možda samo izgleda da postoji jer smo pet godina bili zajedno. Desile su se razne situacije, rekao bih bolesne, tako da od toga nema ništa. Jedini djelić zbog koga tapkam u mjestu je to što mi je mnogo toga nejasno, da posle svega može to da uradi. Ne mogu da shvatim da može da pjeva, da me pogleda, da priča sa mnom. Kad malo bolje razmislim, nije ni ona sva svoja. Ubaci me u trip kao da ja nešto loše radim, a da ona ništa nije. Kada priđem nekoj djevojci imam utisak kao da ja griješim, čujem razna dobacivanja. Uglavnom, situacije nisu baš normalne. Vrijeme je najbolji pokazatelj svega, ali to izgubljeno vrijeme ne može da se nadoknati, pogotovu vrijeme koje sam ja prolazio dok je ona željela sebe da učini srećnom. Kad se sjetim sebe, odvatno sam se osjećao. Kad pomislim na to želudac mi se okrene. Ovo vrijeme što dolazi, mislim da može da donese možda još veći ožiljak. Mislim da nije čista prema meni poslije svega i da ne može tolika ljubav da preraste u mržnju. Sve uspomene mi se vrate, a neispavan sam. Vraća me sve, praznici, euforija koja dolazi pa me sve to vraća unazad. Ali se trudim da idem naprijed i da ne padam. Ne znam šta je dobro i šta nije, radim samo kako se osjećam, a oni tumače kako njima odgovara. Meni je samo bitno da izađem čist, zdrav i normalan - govorio je Dejan.

 

Ne propustite