DALILINA MAJKA EMINA ULAZI U ZADRUGU 5,KONAČNO DOGOVORILA HONORAR: Spremna da zaradi preko Dejana i Dalile, OGROMAN NOVAC

Show
DALILINA MAJKA EMINA ULAZI U ZADRUGU 5,KONAČNO DOGOVORILA HONORAR: Spremna da zaradi preko Dejana i Dalile, OGROMAN NOVAC
,

Emina Mujić, majka rijaliti zvijezde Dalile Dragojević, bi, prema saznanjima domaćih medija, uskoro trebalo da postane učesnica pete sezone rijaliti šou-programa "Zadruga".

Naime, Emina je već dugo pod stresom i boli je to što se sva krivica svalila na Dalilu, a posebno je nervira to što se Dejanovi roditelji upliću i daju izjave medijima u kojima pljuju bivšu snaju.

screenshot-29

Mujićka odavno ima nesuglasice sa Dragojevićima i jedva čeka priliku da o tome progovori, piše Kurir.

Navodno, ona ima dokaze da je Dejanova majka Biljana Dragojević išla kod vračara s namjerom da rastavi njih dvoje.

Kako piše gorepomenuti portal, to je Emini rekao jedan čovek iz Bosne, kod kog je nedavno išla. Pored toga, ona će navodno dati sve da pomiri ćerku i zeta, jer smatra da je on najbolji izbor za Dalilu, a posebno priželjkuje suočavanje sa Filipom Carem, o kome je takođe prikupila dosta inkriminišućih podataka.

Kako dalje piše pomenuti list, upravo o tome će pričati čim uđe u rijaliti, mada se još uvijek nije precizno dogovorila sa čelnicima produkcije o uslovima učešća.

Njoj je navodno ponuđeno da dobije honorar od 1.500 eura nedjeljno za boravak u "Zadruzi", što joj odgovara.

Ne propustite