MRKA IZ BOLNIČKE POSTELJE POZVAO ADVOKATA, u tajnosti promijenio TESTAMENT: Podijelio svu imovinu, evo šta je ostavio Ani i Daši

Show
MRKA IZ BOLNIČKE POSTELJE POZVAO ADVOKATA, u tajnosti promijenio TESTAMENT:  Podijelio svu imovinu, evo šta je ostavio Ani i Daši
.

Milutin Mrkonjić preminuo je bolnici u 79. godini, a mnogi su vjerovali da će pobijediti i to niko nije očekivao, čak ni Ana Bekuta.

Iako su se lekari borili da spasu Mrku do poslednjeg dana, njegovo srce ipak nije moglo da izdrži jer je već deset dana bio intubiran i disao je preko aparata.

2813611-ana-mrka-ls

Kako otkriva izvor Stara iz bolnice, Mrkonjić kao da je predosetio da iz bolnice neće živ izaći, pa je prije tri nedelje zvao advokata da lično dođe kod njega da promijeni testament. S obzirom da je korona i da su posjete zabranjene, političar je potegao sve moguće veze da njegovom advokatu dozvole ulazak u bolnicu.

"Mrka je početkom novembra primljen u bolnicu gdje mu je ugrađen pejsmejker i njegov oporavak je fino tekao, niko se nije nadao da će mu naglo pozliti i da će ishod biti ovakav. Ali on kao da je predosjetio da više neće izaći iz bolnice. U strogoj tajnosti pozvao je advokata kako bi promijenio testament koji je sastavio prije desetak godina kada se zvanično rastao od supruge Dragane, jer su njih dvoje još tada odlučili da se neće razvoditi. Mrka je zamolio doktora da napravi izuzetak i da dozvole njegovom advokatu da ga posjeti na pola sata”, otkriva izvor iz bolnice.

"Čak ni Ana nije znala šta se dešava. Advokat je došao i Mrka je sastavio drugi testament. Stan u kom su živjeli on i Ana poslednjih pet godina, u Krunskoj ulici na Vračaru, ostavio je Ani pošto su zajedno uložili novac u njega i opremili ga luksuznim stvarima. Drugi stan u kojem je živio sa ženom Dašom dok su bili zajedno i koji je takođe na Vračaru, ostavio je njoj. Oni nisu mogli da imaju djece, pa je bilo logično da sve što ima naslijede Ana i Daša. Iako se njih dvije lijepo slažu, Milutin nije htio ništa da prepusti slučaju, pa je ovim postupkom obezbijedio obje žene. Tek kada su ga stavili na respirator, Bekuta je saznala da je Mrka mijenjao testament i bilo joj je mnogo teško. Tada je u stvari shvatila da je predosjetio kraj”, završava izvor.

izvor:Kurir

Ne propustite