30. NOVEMBAR JE NAJBAKSUZNIJI DAN U GODINI: Evo šta sutra ne smijete raditi, ako ne ŽELITE PRIVUĆI NESREĆU

Objavljeno:29.11.2021 - 18:28
A A A Times Arial

30. novembar gotovo nikome neće doneti prijatne situacije. Ako imate osjećaj da vam ništa ne ide od ruke, za to je kriv uticaj planeta.

Sutra će se emocije zagrijati do krajnjih granica. 30. novembar je najopasniji danu ove godine i zato je veoma važno da se kontrolišete kako ne biste napravili neku "glupost" koja će vas u budućnosti skupo koštati!

Novembar se pokazao kao težak mjesec. Krajem jeseni uvijek ima mnogo posla, ali ove godine su zvezde potrudile da nam svim amalo otežaju život. Posljednji dan u mjesecu ispostavila su se kao najopasnija u ovoj godini.

Pripremite se za unutrašnje oluje. Negativna osećanja će biti prenaglašena i to na svim poljima. Sve ono što vam je nekada smetalo, a na šta ste "zaboravili" ponovo će izaći u prvi plan. Nisu isključeni ni novi sukobi. Ne razmišljajte o prošlosti, živite u sadašnjosti i pokušajte da kontrolišete svoje emocije. Takođe je ovih dana bolje da budete oprezni sa strancima. Možete se prevariti, zato držite uši i oči otvorene.

Ovo je vrlo nezgodno razdoblje, kažu astrolozi jer je dovoljna jedna varnica da sve eskalira u požar. Vodite računa o rečima koje izgovarate kako ne biste bili pogrešno protumačeni. Sve što radite, radite sa dodatnom pažnjom.

Ako budete negativni tokom ovog perioda i mislite loše loše stvari će vam se i događati, ipak ako pokušavate da mislite dobro i širite ljubav, ublažićete sve ono što ovaj aspekt nosi sa sobom.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!