Milutin Mrkonjić se nikad nije razveo od zakonite supruge Daše i do posljednjeg dana je vodio računa o njoj

Objavljeno:27.11.2021 - 22:00
A A A Times Arial

Foto: RAS Srbija

Počasni predsjednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić (79) preminuo je na Institutu za kardiovaskularne bolesti "Dedinje" u Beogradu.

Iza sebe ostavio je neutješnu partnerku Anu Bekuti, ali i zakonitu suprugu Draganu Dašu Mrkonjić.

Iako je sa Anom proveo deset nezaboravnih godina, Milutin se nikada nije razveo od Daše koja je završila Pravni fakultet i godinama je radila kao advokat.

Daši je kancelarija bila registrovana u stanu u kojem je živjela sa Mrkom. Takođe, malo je poznato da je Daša bila i sudija, a sa Mrkom je u braku provela više od trideset godina.

 

259265177-301776318492852-4614728543296240360-n

Foto:RAS Srbija

Uprkos rastanku Daša i Mrka su ostali u dobrim odnosima, a često su se viđali. Mediji su pisali da je Mrka uvek o njoj brinuo, kao i da je ona veliki fan Ane Bekute. Čak su i njih dvije u dobrim odnosima.

- Šta to ima veze, on ne živi sa njoj već 10 godina ali znači poštuje tu ženu sa kojom je proveo 40 i nešto godina u braku. I ja to poštujem. Naravno, kao što i on poštuje neku moju prošlost, moju djecu. Mi smo samo svesni ljudi koji se poštuju i razumiju i koji su stvari od samog starta stavili na pravo mjesto- rekla je ranije za “Blic” Ana Bekuta, pa dodala:

- Nikada nisam bila ljubomorna, pa nema razloga ni sada da budem. Ja sam jedna samosvjesna žena. Nas dvoje u ljubavi ne kalkulišemo. Ponašamo se onako kako osjećamo. Prija nam to što smo non-stop zajedno. Jedno drugo njegujemo koliko god je to moguće u ovim godinama.