"Dok smo bili u braku, TI I DEJAN STE SE..." ŽESTOKA SVAĐA IZMEĐU DALILE I SANDRE: Dragojević brani Rešićku, HAOS (VIDEO)

Show
"Dok smo bili u braku, TI I DEJAN STE SE..." ŽESTOKA SVAĐA IZMEĐU DALILE I SANDRE: Dragojević brani Rešićku, HAOS (VIDEO)
-

Zadrugari glasaju za tri najzlonamjernije osobe. Ovonedeljni vođa Marko Janjušević dao je reč Sandri Rešić...

- Na prvom mjestu Dalila Dragojević. Prema meni je ispala zlonamjerna i kvarna, sinoć pred kraj igre istine, napala me je četiri puta. Nisam je nazvala pogrdnim imenima i govila kako je ona ne znam šta radila. Počela sam da je osuđujem kad je krenula katastrofalno da se ponaša prema Dejanu. Prvi put u životu sam vidjela da kad nekog povrijeđuje da se sladi. Ne mislim da je loš čovjek, ali da ima zlunamernu crtu, pogotovo prema meni - kazala je Sandra.

- Kao i ti, nisi ti ni malo simpatična. U depri si dok vadiš druge iz depre. Situacija te izvači da ne budeš ono što si bila prethodne sezone. Ne možeš da komentarišeš druge, a da ne počneš od sebe. Ti si se toliko zaljubila da tvoja zaljubljenost prelazi u ličnu frustraciju - odbrusila je Dalila.

k

- Druga osoba je Milica Veselinović, vidjela sam više puta kad je Mensur u pitanju ne znaš da staneš, ni kad vidiš da ne može više. Filip Car prema Dalila, drugačije bi bilo da je rekao kad je osjetio u utorak - nastavila je Rešićeva.

- Isfrustrirani si jer si zaljuljena u Dejanu. Vaćarili ste se dok je još bio u braku, kao što se sad vaćarite.

- Sandra je sa mnom od početka i uvijek ćemo se grliti - dobacio je Dejan.

- Stavljao joj je ruku na d*pe i onda drugastvo, kao sa ovom što se vuče po garderoberu - rekla je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

(Pink.rs)

Ne propustite