LIJEPA VIJEST IZ DOMA ŽIVOJINOVIĆA: Lepa Brena ne krije SREĆU - U PITANJU JE DJEČAK

Objavljeno:26.11.2021 - 11:12
A A A Times Arial

Vijest koja je prije izvjesnog vremena šokirala mnoge jeste da su Lepa Brena i njen suprug Slobodan Boba Živojinović usvojili dječaka, a mnogi su mislili da je riječ o običnom traču.

Međutim, jedan televizijski snimak potvrdio je da u Breninoj i Bobinoj kući živi dječak koji pjevačicu oslovljava sa "mama".

Pojedini mediji tvrdili su da je riječ o dobro osmišljenom marketinškom triku, pa je stiglo pojašnjenje od glavnih aktera.

- Džonijeve roditelje, Deliju i Viktora, Boba i ja upoznali smo na prijemu u našem diplomatskom predstavništvu u Manili. Poslije kraćeg razgovora, shvatila sam da smo na istoj talasnoj dužini, pa sam im ponudila da dođu u Beograd i pomognu nam u održavanju domaćinstva. Pošto je Džoni bio beba, delija i Viktor su se dvoumili da li bi trebalo da prihvate naš poziv. Međutim, ubrzo su donijeli pozitivnu odluku. Preselili su se u Srbiju, regularno su se prjavili i sada žive u Slobodanovoj i mojoj kući na Bežanijskoj Kosi - pojasnila je Brena i dodala:

- Kada ja ta vijest buknula, ostala sam zatečena. Tih dana imala sam mnogobrojna snimanja i nisam željela da dajem izjave, niti da uzurpiram privatnost Džonijevih roditelja. Oni ne žele da se medijski eksponiraju, niti smatraju da bi njihov sin trebalo da se pojavljuje u javnosti, i ja to, kao njihov poslodavac, apsolutno poštujem. Dječakovi roditelji su živi i zdravi, i nema ni govora o usvajanju. Ali, to me ne sprječava da Džonija doživljavam kao dio moje porodice. Inače, Džonijevi roditelji su odmah po dolasku u Beograd sina upisali u vrtić, kako bi mogli da se posvete obavezama u domu Živojinovića. Dječak se odlično uklopio u novo okruženje i sa tri godine već je govorio tri jezika: filipinski, engleski i srpski- kazala je pjevačica.

- Mnogo mi je privržen i iskreno sam ga zavoljela. Radujem se svaki put kada ga umesto njegovih roditelja vodim u vrtić. To mi pričinjava veliko zadovoljstvo. Na putu od kuće do vrtića šetamo i pričamo, a kada ga ostavim vaspitačicama, veselo mi maše i kaže: „Ćao, mama“ ili „Ćao, Breno“ - pričala je folk zvijezda naglašavajući da uprkos emocijama koje gaji prema dječaku nije ni pomišljala na usvajanje.

Novi.ba/Srbija Danaas

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!