3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NEVJEROVATNA SREĆA DO 22. DECEMBRA: Blago njima doživjet će uspjeh, JESTE LI NA SPISKU?

Zanimljivosti
3 HOROSKOPSKA ZNAKA OČEKUJE NEVJEROVATNA SREĆA DO 22. DECEMBRA: Blago njima doživjet će uspjeh, JESTE LI NA SPISKU?
.

Sunce je ušlo u znak Strijelca 22. novembra i donijelo vladavinu ovog avanturističkog znaka koji voli slobodu i promjene. Očekuje nas ekspanzivna energija puna nade - osjećamo da je moguće da se ispuni sve što poželimo. Kao znak kojim upravlja Jupiter, Strijelac se bavi postepenim rastom i ljepotom koja dolazi sa iskustvom novih stvari. Sada kada Jupiter više nije retrogradan i sezona Škorpije je došla do kraja, ovu energiju će biti mnogo lakše iskoristiti, a posebna sreća očekuje 3 horoskopska znaka.

Horoskop otkriva koja 3 horoskopska znaka će biti najsretnija u vladavini Strijelca!

Ovan

Kao prvi znak zodijaka, vi ste skloni da sami kreirate svoju sreću, a sezona Strijelca vas u potpunosti podržava dok Sunce prolazi kroz vašu devetu kuću putovanja i duhovnosti. Ako postoji putovanje na koje želite da krenete, zvezde će se definitivno podstaći da se za to odlučite, čak i ako je sve bez plana, potpuno spontano. Skloni ste da upijete mnoga nova i uzbudljiva iskustva tokom sezone Strijelca, pa dozvolite sebi da idete gde god vetar želi da vas odnese. Obavezno zapamtite da mnoga najbolja iskustva koja ćete imati uključuju ljude do kojih vam je stalo, tako da nemojte da se osjećate kao da morate sami da idete u ovu uzbudljivu novu avanturu. Bićete oduševljeni kada vidite šta vaše sljedeće uzbudljivo putovanje može da ponudi.

Lav

Sunce prolazi kroz vašu petu kuću zadovoljstva i kreativnosti, bićete željni da napravite velike promjene i budete posvećeni samoizražavanju. Kao horoskopski znak kojim upravlja Sunce, vi želite da osvijetlite svoju svjetlost što je moguće jače, a sada je savršeno vreme da tu energiju usmerite u svoju kreativnost. Zvijezde vam daruju sreću, pa zaista dozvolite sebi da se opustite. Otvoreno ćete komunicirati o svojim stavovima, bez obzira da li vas druga osoba razumije ili ne. Ovo je idealno vrijeme da otvorite srce, pustite glas i da ne budete pod uticajem onoga što drugi ljudi misle. Sada mislite o sebi i vlastitim željama.

Strijelac

Srećan rođendan, dragi Strijelčevi. Dok se Sunce probija kroz vašu prvu kuću, ponovo ćete se osjećati poletno i nevjerovatno. Biće vam lako da zakoračite n aput ispunjenja svoje životne misije. Dok ste tokom vladavine Škorpije, u posljendjih 30 dana, bili pomalo zbunjeni i sve vam je bilo maglovito, vi ulazite u obnovljeni period, a pomračenje Sunca u Strijelcu 4. decembra dodatno će vas pokrenuti i podstaći da uđete u uzbudljivo novo poglavlje. Obavezno se sada posvetite svojoj slobodi i raširite krila, vrijeme je da izađete iz zone komfora i stvorite nove pobjede i lijepe uspomene.

Izvor: Sensa

Ne propustite