SANJATE LI DA PADATE U SNU? EVO ŠTA TO ZNAČI: Stručnjaci otkrili, "To je poziv iz podvijesti da uradite 1 stvar"

Objavljeno:18.11.2021 - 09:35
A A A Times Arial

Stručnjaci ovako tumače snove o padanju!

Ako često sanjate da padate, verovatno niste sigurni zbog čega se to dešava, a ovaj san često izaziva i "trzanje" nogu kako bismo se odbranili od tla koje nam hrli u susret.

Stručnjaci za tumačenje snova navode da su svi snovi, pa i oni ružni, povezani sa nekim iskustvom koje nam nije bilo prijatno i koje na taj način pokušavamo da izbacimo iz sebe. Nekada su snovi simbolični, nekada doslovni, ali najčešće nam mozak tako poručuje da želimo da se "obračunamo" s nečim što smo doživeli preko dana.

Psiholozi navode da san u kojem padamo označava situacije u kojima se osjećamo iznevjereno i bez dovoljne podrške. Takav san javlja se i kada smo uopšteno nezadovoljni ili razočarani u život, kada se okonča neka ljubavna veza ili kada nas prijatelj od kojeg to nismo očekivali napusti.

U većini slučajeva, psiholozi ovakav san tumače kao "poziv" iz sopstvene podsvijesti, kako bismo se suočili sa svojim emocijama i kako bismo lakše prevazišli doživljaj napuštenosti.

(MONDO)

  
 

Komentari

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!