NAKON DUŠANOVIH PRIJETNJI STANIVUKOVIĆU, OGLASILA SE TANJA SAVIĆ: Nije mogla da vjeruje šta čuje, EVO ŠTA JE REKLA ZA DRAŠKA

Show
NAKON DUŠANOVIH PRIJETNJI STANIVUKOVIĆU, OGLASILA SE TANJA SAVIĆ: Nije mogla da vjeruje šta čuje, EVO ŠTA JE REKLA ZA DRAŠKA
.

Pjevačica Tanja Savić šokirana je i vidno uznemirena izjavom svog muža, Dušana Jovančevića.

Naime, Dušan je uputio užasne riječi i pretnje pjevačicinom navodnom trenutnom partneru, gradonačelniku Banjaluke Drašku Stanivukoviću.

1-3
– Ogavne riječi, hladan znoj me oblio. One rieči, ja ne mogu da vjerujem uopšte. Da li je moguće da je to čovjek stvarno rekao? – rekla je Tanja za Telegraf Jetset.

– Ovo je šok, uopšte nije trebalo ovo, da se degradira ovaj mladi momak, nije to zaslužio. Da se Dušan nešto sa njim tu… Strašno! – dodala je Tanja.

Podsjetimo, Tanja je nedavano izjavila da je sretno zaljubljena i da joj je “srce u Banjaluci”. Poslije saznanja da su Tanja i Draško u emotivnoj vezi, Dušan se gadnom i bizarnom izjavom obratio Stanivukoviću i zaprijetio mu.

– Pitajte Stanivukovića sledeće: Kad ljubi moju ženu, da li njene usne imaju sladak ili gorak ukus? Svaki put kada smo nas dvoje vodili ljubav, ja sam joj s****** u usta. Sada taj čovek može samo da pojede moje ostatke – rekao je Dušan.

– Ovo je moje prvo i jedino upozorenje za njega. Tanja je još uvek, zakonski, moja žena. Ne bih želeo da mu se nešto slučajno dogodi – rekao je Dušan za Kurir.

Izvor:Srbijaanas

Ne propustite