ZNAM SVE CECINE TAJNE, ALI MORAM DA BRIŠEM NJENE PORUKE! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, evo šta je rekao o njenom momku!

Show
ZNAM SVE CECINE TAJNE, ALI MORAM DA BRIŠEM NJENE PORUKE! Đedović šokirao pričom o Ražnatovićki, evo šta je rekao o njenom momku!
.

 Estradni novinar i učesnik Zadruge Marko Đedović otkrio je sve o svom prijateljstvu sa Svetlanom Cecom Ražnatović, sa kojom je u kontakt stupio nakon prve sezone rijalitija, piše Informer.rs.

"Ceca me obožava, sviđa joj se kako se ponašam i kako komuniciram sa drugima. Kada sam prvi put izašao iz rijalitija, jedan novinar mi je rekao da mi je poručila da joj se javim. Poslao sam joj poruku i zahvalio sam se što me podržava. Tako je počelo naše prijateljstvo. Vidjeli ste da mi je u Zadruzi 4 slala poklone, tortu i čestitku za rođendan. Ona svima priča kako sam joj dobar drug. Prati svako moje gostovanje na televiziji, pa poslije svratim do nje da popijemo kafu i ispričamo se", počinje Marko priču i dodaje da je Ceca najbolji dokaz kako su najveće zvijezde zapravo najnormalnije na estradi:

"Ne poznajem osobu koja ima normalniji pogled na estradu i na život od nje. Ceca i ja znamo sve jedno o drugom, ali to nikad nećemo ispričati nekom trećem. Čuvam svaku njenu tajnu i uredno brišem svaku poruku koju s njom razmijenim poslije našeg dopisivanja. Za svaki slučaj", dodao je.

"Đedović priznaje da voli da se "petlja" i u Cecin privatni život i savjetuje je oko momaka:

ceca1

"Rekao sam joj da ne treba da se udaje i da je najbitnije da bude srećna. Taj papir joj ništa neće značiti u životu, niti će je učiniti srećnijom. Samo želim da bude voljena, jer ona to najviše zaslužuje", zaključio je.

Ne propustite