"DA SI MI NAJROĐENIJI, SADA BIH TI SVE PO SPISKU" Mahir ponizio Karleušu, nastala HIT SITUACIJA! ODMAH SE OGLASILA MARIJA

Show
"DA  SI MI NAJROĐENIJI, SADA BIH TI SVE PO SPISKU" Mahir ponizio Karleušu, nastala HIT SITUACIJA! ODMAH SE OGLASILA MARIJA
.

Pobjednik šoua "Zvezde Granda" Mahir Mulalić proteklog vikenda je premijerno predstavio pkesmu "Đerdan" koju je dobio od "Granda". 

mahir

– Marija se, kao i svaki drugi mentor, jako trudi oko svojih kandidata, mada onaj individualni rad na sebi je najbitniji pored svih savketa i sugestija mentora.

Je li ti ostala neka anegdota urezana u sjećanje, a koja je u vezi sa tvojom saradnjom sa Marijom kao tvojom nekadašnjom mentorkom u "Zvezdama Granda"?

– Sjećam se jedne anegdote. Drugi dan nakon snimanja drugog kruga, onog u kojem sam rekao Jeleni: “Prevrnite se odmah...” Imali smo probu u jednom studiju u Beogradu. Probali smo pjsme za naredni krug, i kada je došao red na mene da pjevam, Marija je rekla: “Eh samo sekundu Mahire! Juče na snimanju si se ponašao kao da je Čola izašao da pjeva, a ne Mahir. Ja razumijem da te ponijela druga pjesma, ali da te ponjela da kažeš Jeleni “pa prevrnite se” ni u ludilu nisam mogla da zamislim." Ja kažem: “Ali Marija, šalio sam se i zbilja nisam imao lošu namjeru...” A Marija će na to: “Ne šali se tako, jer da si mi krv najrođenija sad bih ti sve po spisku!”. Život piše romane!

Izvor:Espreso

Ne propustite