Messi dobio nemoralnu ponudu, da li će prihvatiti? Evo šta mu je dječak ponudio u zamjenu za dres, njegova majka bila pored- gledala u nevjerici

Sport
Messi dobio nemoralnu ponudu, da li će prihvatiti? Evo šta mu je dječak  ponudio u zamjenu za dres, njegova majka bila pored- gledala u nevjerici
.

Lionel Messi je fudbalski uzor milionima dječaka i zato nije čudo što mnogi žele da imaju njegov dres. 

Messi je poslije dvije decenije igranja u Barceloni ljetos prešao u PSG, što je godinama radio na Nou Campu sada će nastojati da ponovi na Parku prinčeva.

screenshot-21

Gdje god igra čudesni Argentinac je mamac za publiku te se vrlo često suočio sa porukama i parolama sa tribina kako neki od gledatelja žele da dobiju njegov dres.

Jedan dječak tokom utakmice Lige prvaka protiv RB Leipziga je bio zaista originalan sa "nemoralnom" ponudom za višestrukog osvajača Zlatne lopte.

Naime, dječak je na kartonu ispisao prijedlog Messiju za interesantnu razmjenu.

"Leo, daj mi tvoj dres, ja ću ti dadi moju mamu", pisalo je na kartonu. Ništa tu ne bi bilo čudno da pored dječaka nije stajala i njegova majka.

screenshot-22

Neki će reći da se radi o neukusnom pokušaju da se dođe do dresa zbog čega i neće izostati osude ovog poteza.

Inače, PSG je utakmicu dobio rezultatom 3:2. Messi je bio dvostruki strijelac za domaće. Postigao je golove za preokret i potvrdu prvog mjesta u grupiMogao je Messi kompletirati i hat-trick, ali je odlučio da u sudijskoj nadoknadi prepusti penal Mbappeu koji se poprilično osramotio udarcem s bijele tačke. 

Poslije posljednjeg zvižduka argentinski ofanzivac se pozdravio sa saigračima i protivnicima te zaputio u svlačionicu, pa je dječakova ponuda bila uzaludna.

Izvor:Sportsport

Ne propustite