Vasković napisao pismo Dodiku: Ti si najveće prokletstvo za Srbe koje im se desilo u posljednjih 100 godina

Objavljeno:17.10.2021 - 07:53
A A A Times Arial

Ti si najveći neprijatelj Srba, neprijatelj broj 1, i to gori od svakog srpskog neprijatelja u zadnjih 100 godina, napisao je Miloradu Dodiku Slobodan Vasković.

- Ti si nemilosrdni, beskrupulozni, otrovni istrebljivač Srpskog naroda! – naglasio je Vasković.

Vasković upozorava i da svaki dan "tvog boravka u Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, je novi dan stradanja Srba, kao naroda i svakog Srbina pojedinačno“.

Dodik najveće prokletstvo za Srbe

- I svakog čovjeka, ma kako se zvao i koje vjere bio, koji živi u državi. Svaki put kada ti pomeneš zaštitu Srba, oni su još ugroženiji. Padnu nove srpske glave - bilo od bolesti, bilo od droga kojima ih tvoji saučesnici truju, bilo od nemaštine, bilo od terora koji nad Srbima sprovodiš, zajedno sa zločincima kojima si okružen. Svaki put kada ti pomeneš Pravoslavlje, Pravoslavaca je sve manje. Slamaju se kao pokošeno snoplje! Svaki put kada lažno ustvrdiš da si ti Srbin i Pravoslavac - Bogohuliš, a tvoju blasfemičnost plaća narod Dankom u Dušama – poručio je Vasković.

Naglasio je da Dodik najveće prokletstvo za Srbe koje im se desilo u posljednjih 100 godina i koje je spremno da narod biološki uništi.

- Svaki tvoj postupak je novi krug fizičkog nestanka dijela naroda, svaka tvoja riječ je mač koja odsiječe novu Srpsku glavu. Trebaš ići, jer ti nisi Srbin, niti Pravoslavac. Ti si, jednostavno zlo, koje nema ni naciju ni vjeru. Zlo koje je spremno uništiti sve samo kako bi dokazalo da je zlo, jer je to jedini način na koji se ostvaruješ - zlom. Već si vjekovno zlo, stogodišnje prokletstvo koje nijedan narod nije zaslužio, ma kakav bio, makar najlošiji bio. Srbi nisu najbolji, ali ni najlošiji, a ti ih predstavljaš i činiš najmonstruoznijim – napisao je Vasković.

Prema njegovim riječima, Dodik čini da prokletstvo bude potpuno.

- Zlo apsolutno ostvareno. Činiš sve kako bi Srbi nestali iz BiH, kako bi im se svaki trag zatro, zameo, izbrisao i već si mnnogo na tom projektu istrebljenja učinio - otišlo je više od 300.000 Srba iz BiH, a ti ih nastavljaš izgoniti, progoniti, tjerajući ih u duhovnu i svaku drugu bijedu, likvidiraš. One koji o(p)staju u BiH ne prestaješ, sadistički, mrcvariti, satireš - već si ogromnu većinu doveo u status apsolutnog siromaštva, od kojeg je tek mikron do nestanka. Uništio si izvore nacije, teško ih zatrovao, trebat će vijek da se oporave. Ako uopće ima nade da će narod imati taj vijek, da neće nestati prije njegovog početka – poručio je Vasković.

Dodao je da novi vijek počinje s odlaskom Dodika.

- Svaki dan tvog ostanka u RS, Bakincima, bilo gdje na teritoriji BiH, je nova godina udaljavanja od početka tog vijeka oporavka naroda. Uništio si zdravlje, obrazovanje, kulturu nacije. Svaku porodicu, kao matičnu ćeliju nacije, ti si teško oštetio, skrunio do ivice nestanka. Zlo je zarazno, zarazio si mnoge oko sebe, kako bi saučestvovali sa tobom u istrebljenju kompletnog naroda, Srpskog! Gori si od svake pandemije, a ovu posljednju, virusnu, iskoristio si da se dodatno obračunaš sa narodom - trujući ga na sve moguće načine – istakao je Vasković.

Prema njegovim riječima, Dodik sada sprema konačno rješenje za Srbe.

- Namjeravaš ih zatvoriti u gulag koji si od RS napravio. Gulag, ograđen zlom koje isijavaš. Izolirati i učiniti sve kako bi bili u konclogoru, kojim komanduješ, poništeni, natjerani da odu, prisiljeni da umru, a kako bi zauvijek nestali – zaključio je Vasković.

Ukoliko Narod želi preživjeti, a ti ne odeš, morat će naći način da te otjeraju; Ako to Narod ne učini počinit će samoubistvo s predumišljajem; Što je nastavak Ubistva Naroda s predumišljajem, Zločina koji činiš iz dana u dan, iz sata u sat, iz minute u minutu!", stoji u Vaskovićevom blogu.