Putin američkoj novinarki: "Lijepa si, zgodna, ali.." Evo šta se desilo u emisiji

Objavljeno:16.10.2021 - 17:26
A A A Times Arial

Ruski predsjednik Vladimir Putin iskritikovao je "lijepu" i "zgodnu" američku novinarku da ne sluša šta joj priča o plinskoj krizi u Europi, da bi nakon toga on bio optužen za se**istički stav.

Putin je optužio novinarku CNBC-a Hadley Gamble da se pretvara da "nije čula" šta joj je rekao dok ga je propitivala o isporukama ruskog gasa Evropi.

Sve se dogodilo tokom javnog intervjua na panelu Ruske energetske sedmice u Moskvi, gdje je Putin "bocnuo" Gamble i u jednom trenutku se okrenuo ka publici i rekao:

"Lijepa žena, zgodna, ja joj pričam jedno, ona mi kaže nešto potpuno suprotno, kao da nije čula šta sam rekao. Pa, ponovit ću vam opet".

U tom trenutku, Gamble se uskočila i rekla ruskom predsjedniku da ga je "čula" i prokomentarisala da je Rusima "dugo trebalo" da se pozabave snabdijevanjem plina i plinskom krizom.

"Da li sam zaista rekao nešto tako teško za razumijevanje?", pitao je Putin.

Ruski predsjednik je kasnije optužen za se**istički stav prema američkoj novinarki, a kako je sve izgledalo pogledajte na snimku:

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!