KARLEUŠU KOLEGE IZ ŽIRIJA PRODALE ZBOG CECE RAŽNATOVIĆ? Ana Bekuta otkrila istinu o članovima žirija: ZA JELENU IMA SAMO 1 PORUKU

Show
KARLEUŠU KOLEGE IZ ŽIRIJA PRODALE ZBOG CECE RAŽNATOVIĆ? Ana Bekuta otkrila istinu o  članovima žirija: ZA JELENU IMA SAMO 1 PORUKU
.

Neiscrpno je interesovanje o tome da li su opstala prijateljstva članova žirija "Zvezda Granda" sa pjevačicom Jelenom Karleušom, koja je napustila to muzičko takmičenje.

Marija Šerifović je u više navrata istakla da joj prijateljica i koleginica nedostaje, dok je Đorđe David, po svemu sudeći, otpisao Karleušu i priklonio se timu Svetlane Cece Ražnatović.

1009365-1732255-anapaunkovic01damirdervisagic-ls-ls

Ana Bekuta je bila voljna da odgovara na pitanja medija koja se tiču Karleuše, a priznala je da joj koleginica i prijateljica izuzetno nedostaje:

- Nedostaje njen duh, smisao za šalu. Nedostaje mi, zaista - bila je iskrena pjevačica.

Na pitanje šta misli o brojnim kritikama na račun slobodnog oblačenja i svlačenja Jelene u javnosti, koje uvek ide uz povik da je ona majka, Ana je bila jasna:

- Ona je oduviek rušila tabue i otvoreno pričala o svemu. Smatram je hrabrom ženom. Svi komplimenti za nju. Ne ulazim u to da li je golišava ili nije. To je njen način da opstane u svijetu šou-biznisa. Ona je jedan divan i dobar čovjek - zaključila je Bekuta.

Izvor:Espreso

Ne propustite