O OVOJ ODLUCI JELENE ĐOKOVIĆ DUGO ĆE SE PRIČATI: Evo šta je zabranila Tari i Stefanu - ono što svako dijete NAJVIŠE VOLI!

Objavljeno:14.10.2021 - 19:03
A A A Times Arial

Jelena Đoković u posljednje vrijeme pokazuje utemeljene strahove za budućnost i razvoj mladih naraštaja.

Nedavno je Jelenina izjava da Stefana i Taru ne vaspitava batinama našila na veliki broj komentara.

‒ Moja djeca su prva generacija dijece koja nikada nije dobila batine. Ja sam ih dobijala od svojih roditelja, moja majka prije mene, otac, moji baba i deda, Novakovi takođe. Stefan i Tara su prva generacija i vjerujem da će to što ne odgovaramo na greške i pogrešno tumačenje emocija nasiljem zaista promijeniti svijet. Smatram da je to jedan veliki kvantni skok u mijenjanju istorije i budućnosti ‒ istakla je Jelena prilikom jednog gostovanja na panelu „Budućnost je sad“.

Međutim, osim batina, Jelenina i Novakova deca od sada žive sa još jednim, nesvakidašnjim, pravilom. Naime Stefan i Tara za svoje rođendane više ne smiju da gase svjećice na torti.

novak-i-jelena-djokovic-3-830x0-1000x0

‒ Svi smo u kosovskim manastirima i crkvama palili svijeće za žive i upokojene, za zdravlje i mir. Sveća je simbol nesebične žrtve, ona sagorjeva sebe da bi drugima dala svjetlost i sjaj. Ona je simbol života i prosvjetljenja, otklanjanja strahova i mračnih misli iz našeg uma i srca i predavanju svjetlosti Boga. Kako smo onda usvojili tradiciju slavljenja rođenja života tako što gasimo svijeću na torti dok zamišljamo želju?! Zapitala sam se i poželjela da makar u svom domu promijenim taj običaj ‒ navela je Jelena i vjerovatno Stefana i Taru nadalje osudila na rođendane bez gašenja svjećica, piše Kurir.rs.

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!