SRPSKI ASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS ČEKA DO NOVE GODINE: Ovaj datum je presudan, EVO ŠTA ČEKA OSOBE KOJE SU SE TAD RODILE

Horoskop
SRPSKI ASTROLOG OTKRIO ŠTA NAS ČEKA DO NOVE GODINE: Ovaj datum je presudan, EVO ŠTA ČEKA OSOBE KOJE SU SE TAD RODILE
Srpski astrolog ukazuje da nas čeka fenomenalan period pred Novu godinu

Srpski astrolog ukazuje da nas čeka fenomenalan period pred Novu godinu

Sve do 17. oktobra prati nas polje retrogradnog Merkura koji donosi konfuziju, nesporazume, obmane, samoobmane... O uticaju ovog astro aspekta govorio je astrolog Dušan Veličković koji je poručio da treba da se fokusiramo na ono što radimo i da iskoristimo ono najbolje od ovog perioda, na primjer da okončamo nešto što je dugo trajalo. 

On dodaje:

"Retro Merkur ne mora da bude kočnica za svakoga, postoje osobe koje su se rodile kad se ova planeta kretala unazad, za njih je ovo srećan period.To su periodi kada mi neke postupke silom prilika treba da okončamo, primera sudski proces, znači ništa nije ni samo dobro, ni samo loše". 

"Kad je retro Merkur ne treba da potpisujemo ugovore, da dajemo velika obećanja, da krećemo u nove poslove. Za vreme retro Jupitera nikako ne treba pokretati biznis, za vrijeme retro Venere ne treba da se ženimo i udajemo", upozorava Veličković.

"Ono što nam ne ide u ovom trenutku, ne treba da nas brine, pokrenuće se za deset dana. Kako se on sporo kreće, trebat će još vremena da se stanje stabilizuje, sve do početka novembra", kaže on.

Naš čuveni astrolog ukazuje da nas čeka fenomenalan period pred Novu godinu.

"U tom periodu će Merkur biti u trigonu sa Saturnom koji je prestao da bude retrogradan - to je fenomenalan aspekt, zato što je Merkur u Vagi, a saturn u Vodoliji. Posljednja dva mjeseca, novembar i decembar biće kao  „jagoda na šlagu“, tad ćemo odraditi ono što smo cijele godine pokušavali, a nismo uspjeli", ističe astrolog.

Novi.ba/Alo.rs

Ne propustite