PRED SMRT, UČINILA VELIKU STVAR ZA KARLEUŠU: Posljednji tekst Marina Tucaković je napisala za Jelenu, POSVETILA PREMINULOJ DIVNI

Aktuelno
PRED SMRT, UČINILA VELIKU STVAR ZA KARLEUŠU: Posljednji tekst Marina Tucaković je napisala za Jelenu, POSVETILA PREMINULOJ DIVNI
.

Jelena Karleuša priprema već dugo vremena novi album pod nazivom "Alfa", a baš iz tog razloga prekinula je saradnju sa muzičkim takmičenjem "Zvezde Granda".

PR menadžer i prijatelj popularne pevačice odgovarao je na pitanja pratilaca na društvenoj mreži Instagram i tom prilikom otkrio nove detalje o Jeleninim novim pesmama, ali i o odlasku iz "Granda".

karleusa-i-marina
- Da li je tačno da će se Jelena vratiti u drugom ili trećem krugu "Zvezda Granda" zbog njenih starih kandidata? - glasilo je jedno od pitanja.

- Ne - kratko je odgovorio Zoran Birtašević.

- Da li je jedan od tekstova sa "Alfe" delo Marine Tucaković? - našlo se među pitanjima, a odgovor Karleušinog PR-a bio je potvrdan. Inače, na rad na novom albumu JK potvrdio je i sin kantautorke Milan Laća Radulović.

02-65
Marina je potvrdila svojevremeno da je za Jelenu napisala pesmu koja je posvećena njenoj preminuloj majci Divni Karleuši, a moguće je da je ovo jedan od njenih poslednjih tekstova.

- Koji je razlog Jeleninog odlaska iz "Zvezda Granda", ako ne promoviše album? - interesovalo je jednog pevačicinog fana.

- Intenzivan rad na završetku albuma, više vremena za odmor itd. - istakao je Birtašević.

Podsetimo, Jelena Karleuša se povukla iz muzičkog takmičenja "Zvezda Granda", a odlazak je bio motivisan pripremom i promocijom novog albuma.

Izvor:SD

Ne propustite