"Je li ima još neko probelm sa sestrom budućeg muža"

Šokantno!
"Je li ima još neko probelm sa sestrom budućeg muža"
.

Je li ima još neko probelm sa sestrom budućeg muža i kako ga riješiti? Nas dvoje smo vjereni već dvije godine živimo u drugom stanu i konačno smo skupili para za naš stan.

Ali ne, zamjera nam se što mi planiramo stan, vjenčanje i bebu jer zaboga njegova sekica (koja ima 30 'godinica') nema posao i mi joj moramo tražiti posao i pomagati dok ga ne nađe. Kad kažem pomagati mislim na davanje bezobrazno velike sume novca kako bi ona sebi, kako ona kaže priuštila osnovne stvari koje žena sebi mora priušti.

5-ways-to-make-a-woman-want-to-have-sex-with-you

A u stvari ona kupuje firmirane stvari, ide u teretanu, saunu, solarijum, i onda kuka kako je njoj teško jer eto ona nema posao. Spava po cijeli dan, živi sa majkom i ocem još uvijek koji joj kuhaju, peru je, ustaje kad poželi, amaa djevojka živi kao kraljica. I kad pokušam nešto da kažem meni se zamjera jer ja ne znam kako je njoj, ja ne razumijem koliko je njoj teško.

Ja ne znam kako da se izvučemo iz ove situacije strah me je da postavim uslove ili ona ili ja jer vjerujem da će nas rastaviti.
 

Ne propustite