PRIJE NEGO ŠTO JE POSTALA PRINCEZA, DAJANA JE IMALA OBIČAN POSAO: Zarađivala je minimalac, NIKO NE VJERUJE ČIM SE BAVILA

Zanimljivosti
PRIJE NEGO ŠTO JE POSTALA PRINCEZA, DAJANA JE IMALA OBIČAN POSAO: Zarađivala je minimalac, NIKO NE VJERUJE ČIM SE BAVILA
.

Uoči objavljivanja dokumentarne serije o životu princeze Dajane, Mari Robertson, vojvotkinjin prvi poslodavac, prisjetila se vremena kada je Lejdi Di radila za njenu porodicu.

Naime, 1980. godine Dajana se zaposlila kao dadilja dječaku Patriku u američkoj porodici koja je u to vrijeme živjela u Londonu. Majka dječaka nije znala da osamnaestogodišnjakinja potiče iz poznate britanske aristokratske loze Spenser i da se zabavlja sa princom Čarlsom za kojeg će se udati u julu sljedeće godine, rekla je za "Inside Edition", prenosi "Daily Mail".

Dajana je za porodicu Robertson radila samo nekoliko mjjeseci, tri dana u nedjelji, a niko nije bio svjestan da je uskoro očekuje globalna popularnost koju će steći ulaskom u kraljevsku porodicu.

2490255-profimedia0480198676-ff

"Kad je Dajana u našu porodicu došla kao stidljiva 18-ogodišnja dadilja, imala je vrlo malo životnog iskustva, ali je znala da radi sa djecom pa je svoj posao savršeno obavljala", rekla je ova poslovna žena i prisetila se kako je sela je na pod s Patrikom i bila fokusirana samo na njega.

Između smjena, za koje je bila plaćena samo pet dolara po satu, školovala se za medicinsku sestru. Robertson je za Dajanino aristokratsko porijeklo saznala tek kad je ispred kuće primijetila gomilu paparaca koji su je pratili zbog vheridbe sa princom Čarlsom.

"Dajana je bila vrlo uviđavna, to smatram njenom najjačom karakteristikom. Htjela je da grli ljude, da im pruži dodir", rekla je Robertson i otkrila da je princeza bila topla, puna povjerenja i ljubavi.

"Nastavile smo dopisivanje sljedećih 16. godina", rekla je ona, otkrivši da joj je Dajana poslala desetinu pisama i čestitki tokom svih tih godina, željeći čak da joj porodica dođe u posjjetu kraljevskoj porodici.

Podsjetimo, Dajana je poginula u saobraćajnoj nezgodi 1997. godine kad je bježala od paparac, a Roberston njenu sahranu opisuje kao najtužnijih i najbolnijih sat vremena u životu.

Izvor:Kurir

Ne propustite