ISPRAVKA VIJESTI: Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca

Crna hronika
ISPRAVKA VIJESTI: Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca
.

Komandant Žandarmerije Dejan Luković otkrio je detalje o brutalnom ubistvu tročlane porodice Đokić iz Aleksinca.

- Rezultati obdukcije će biti danas i to će nam pomoći u daljoj istrazi - rekao je general policije.

mestozlocina

- Javnost će biti upoznata sa svim. Ovakva krivična djela najčešće se izvršavaju iz koristoljublja, iako ne mora uvijek to da bude glavni uzrok, mogla je da bude i preljuba - naveo je Luković.

Naglasio je da je zločin u svakom slučaju dobro isplaniran.

- Sa policijske strane gledano i iz iskustva kolega, koje je neizmjerno, ovaj zločin prethodno je morao da bude dobro isplaniran ili je bilo više izvršilaca krivičnog djela. Lokacija gdje je vozilo pronađeno je zaista dobro skriveno i to je moralo biti unaprijed isplanirano - rekao je Luković.

Komandant Žandarmerije nije isključio mogućnost da su ubica ili ubice već van granica zemlje.

- Izvršioci su mogli već dan nakon izvršenja zločina da budu van granica zemlje s obzirom na to da smo mi informaciju o nestanku dobili tek tri dana kasnije - rekao je Luković i precizirao da mobilni telefoni oca Gorana i ćerke Lidije koj su isključeni iste sekunde još nisu pronađeni - kaže Lukić.

(NAPOMENA: Promijenjen je naslov članaka koji je prvobitno glasio VELIKI PREOKRET U ISTRAZI! Novi detalji trostrukog ubistva - Đokići ipak nisu ubijeni zbog novca?!, budući da naslov nije odgovarao sadržaju samog članka)

(Srbija Danas)

Ne propustite