Gorica saznala šta se desilo Stanivukiviću, odmah se oglasila na Twitteru: "Ako je istina da je onaj momak ono napisao..."

Objavljeno:27.09.2021 - 17:13
A A A Times Arial

Draško Stanivuković je podnio prijavom za ugrožavanje sigurnosti zbog fotografije koju mu je poslao Danilo Đikić, na kojoj stoji sa pištoljem uz poruku "Ubiću te Draško".

Tim u vezi, oglasila se Gorica Dodik na Twitteru, te stala na stranu Stanivukovića, ali nije propustila priliku i da ga optuži za prijetnje koje dobijaju ona i njen otac.

- Što se tiče prijetnji smrću, bilo kome pa i Drašku, treba uvesti najstrožije kazne. Ako je istina da je onaj momak ono napisao, treba mu oca prvo smijeniti sa funkcije koju obavlja, a momka kazniti. Svakodnevno samo ja dobijem preko 10 poruka kojima mi se prijeti da će mi djecu zaklati, da ne pričam o Miloradu, i niko nije odgovarao za to. Niko nikome nema pravo da takve stvari šalje i radi, bez obzira na funkciju koju obavlja. Nikada niko nije putem medija pravio od sebe žrtvu, pogotovo ne u regionu, a gospodin gradonačelnik, koji sada zapomaže na sve strane, je najviše zaslužan da mi dobijamo takve prijetnje u zadnje vrijeme, napisala je Dodik na Twitteru.

 

  
 

Komentari - Ukupno 0

NAPOMENA - Portal Novi.ba zadržava pravo da obriše neprimjereni dio ili cijeli komentar bez najave i objašnjenja. Mišljenja iznešena u komentarima nisu stavovi redakcije web portala Novi.ba!