OVAKO SU SPRSKE ZVIJEZDE IZGLEDALE U SREDNJOJ ŠKOLI: Ovo je Karleuša, a čekajte DA VIDITE CECU I BRENU - HIT SLIKE

Show
OVAKO SU SPRSKE ZVIJEZDE IZGLEDALE U SREDNJOJ ŠKOLI: Ovo je Karleuša, a čekajte DA VIDITE CECU I BRENU - HIT SLIKE
.

Fotka iz srednjoškolskih dana najpoznatije srpske pjevačice Jelene Karleuša osvanula je na društvernim mrežama i napravila kaos.

Sa 16 godina Jelena Karleuša prvi je put zakoračila na estradno nebo, a i tih je dana voljela neobične odjevne kombinacije.

U emisiji Zvezde Granda u kojoj je članica žirija. kolega Saša Popović rekao joj je da je sa 16 izgledala kao cirkus, a Karleuša mu je odgovorila da je on izgledao kao tri cirkusa.

jelena-karleusa-sa-16-godina-670x810

Foto: Privatna arhiva

Bez profesionalnih šminkera i stilista koji danas vode računa o njihovom izgledu naše javne ličnosti kao maturante teško da bismo prepoznali. Neki od njih se nisu stidjeli da s nama podijele svoje fotografije s maturske večeri i prepričaju nam utiske iz srednje škole. Oni se s jakim emocijama prisjećaju tih dana kad su sanjali da će postati ono što su danas.

1. ŽELJKO SAMARDŽIĆ 1974. GODINE I DANAS

zeljko-samardzic-nekad-i-sad-matura-foto-privatna-arhiva-damir-dervisagic-1496091298-1198237

Srednju školu sam završio 1974. godine. Na mojoj maturskoj večeri bilo je divno. Rado je se sjetim. Uživao sam s prijateljima. Zanimljivo je to što sam pjevao na mnogo matura, pa i na svojoj. Mnogo lijepih uspomena me veže za taj period. Ja sam i suprugu Maju zaprosio na maturi. Ali ne na mojoj već na njenoj.

U NASTAVKU JOŠ PJEVAČA, ČEKAJTE DOK VIDITE CECU --->>>

Ne propustite