SVI PRIČAJU O CECINOM UDARU NA KĆERKU BOSANCA, A EVO KAKO JE ONA PRIJETILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Skandal dok je bila u Zvezdama Granda

Show
SVI PRIČAJU O CECINOM UDARU NA KĆERKU BOSANCA, A EVO KAKO JE ONA PRIJETILA MARIJI ŠERIFOVIĆ: Skandal dok je bila u Zvezdama Granda
.

Prethodnu noć obilježila je rasprava između Dragana Stojkovića i Svetlane Ražnatović u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Bosanac je istakao kako je Marija Šerifović "pjevačina", a Ceca "samo popularna pjevačica o kojoj se može diskutovati".
Folk diva je odlučila da uzvrati, te je udarila na Bosančevu nasljednicu Aleksandru Džižu Stojanović.

- Marija je recimo pjevačina, a Ceca je samo popularni pjevač- dobacio je producent što je Ražnatovićku razbjesnilo.

- Pa kad si tako dobar producent što od ćerke nisi napravio zvijezdu?- pitala ga je.

dzidza
- Moja ćerka nije imala pogodnog sponzora i ona trenutno završava fakultet- objašnjavao je Dragan.

Podsjetimo, Aleksandra Stojković, ćerka Dragana Stojkovića Bosanca, kompozitora i stalnog člana stručnog žirija u šou programu "Zvezde Granda", danas samostalno gradi pjevačku karijeru, a pre nekoliko godina umalo je postala zvezda "Granda".

Ona je bila učesnica takmičenja "Zvezde Granda" u sedmoj sezoni i daleko je dogurala. Ipak, iako su mnogi pričali da ima protekcije, jer u žiriju sedi njen otac, Džidža ipak nije uspela da se domogne finala i potpiše ugovor sa "Grandom".

Ovo nije prvi put da se Bosančeva naslednica našla na meti nekoga od članova žirija. Godine 2017. Aleksandra je ušla u oštar sukob sa Marijom Šerifović, te joj je javno zapretila, ali pobednica "Evrovizije" je rešila da joj očita lekciju:

- Kaže Džidža : "Je*aću ti mater. Strpaću te u zatvor" . I mislim se ko sve sebi daje za pravo da uopšte izgovara moje ime. Pritom apsolutno nemam pojma o čemu se radi!!!! Nemam nikakve veze ni sa kakvim Jutjub kanalima, video zapisima, a ponajmanje da se bavim lažnim vestima o tvom ocu. Odmah da se razumemo, izuzetno sam blaga i obzirna u ovom trenutku samo zato što dobar deo svog vremena provodim sa tvojim ocem od kojeg očigledno pored muzičkog umeća nisi uspela da pokupiš ni najosnovnije vaspitanje. Ali čestitam - uspela si da dođeš do naslovne strane pa makar i na ovako mizeran način - navela je Šerivovićeva .

Inače, aktuelni učesnik "Zadruge" Miroslav Miki Đuričić bio je zaljubljen u Džidžu tokom takmičenja na "Farmi", a jedan od razloga za njegovo bekstvo iz ovog popularnog TV projekta je neuzvraćena ljubav pevačice.

Izvor:Srbijadanas

Ne propustite