DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RASKINULA SA DEČKOM, A TEK DA ČUJETE RAZLOG: Voditeljica ne krije tugu, OGLASILA SE POTRESNOM PORUKOM

Show
DUŠICA JAKOVLJEVIĆ RASKINULA SA DEČKOM, A TEK DA ČUJETE RAZLOG: Voditeljica ne krije tugu, OGLASILA SE POTRESNOM PORUKOM
.

Voditeljka rijaliti programa “Zadruga”, Dušica Jakovljević raskinula je vezu sa bivšim fudbalerom Milošem Čavom Dimitrijevićem.

Naime, oni su stavili tačku na svoj odnos nakon što su se vratili sa ljetovanja, a voditeljka je potvrdila da više nisu zajedno.

screenshot-21

- Došlo je do nepremostivih razlika. Dušicu su, po povratku sa zajedničkog odmora, sačekale brojne obaveze oko nove sezone “Zadruge5”, zbog čega su sve manje vremena provodili zajedno. Ona je u potpunosti bila okupirana poslom dok je Miloš morao da se posveti svojim obavezama zvog čega se gotovo uopšte nisu viđali - govori dobro obavješten izvor i dodaje:

- Upravo ta razdvojenost odrazila se na njihovu ljubav. Ove okolnosti uticale su i na njihove emocije koje su im se vremenom gasile pa su civilizovano sjeli, popričali i odlučili da stave tačku na njihovu vezu - završava priču izvor.

- Tačno je, odnosno, dobro ste čuli, Miloš i ja više nismo zajedno. Život ide dalje - rekla je Dušica kratko.

Izvor:Informer

Ne propustite