MA KAKAV MAHIR, OVAJ FRAJER JE NOVA ZVEZDA GRANDA: Odbio Mariju Šerifović i Cecu, EVO KO JE NJEGOV MENTOR- IZNENAĐENI?!

Show
MA KAKAV MAHIR, OVAJ FRAJER JE NOVA ZVEZDA GRANDA: Odbio Mariju Šerifović i Cecu, EVO KO JE NJEGOV MENTOR- IZNENAĐENI?!
.

Kandidat iz Skoplja, Makedonija, Omar Džaferoski (20), je zaista oduševio žiri pjesmama ''Mangupska'' i ''Ostala si uvjek ista'' i bio nagrađen sa pet velikih glasova.

Ono što je iznenadilo sve a naročito Mariju Šerifović jeste Omarova podrška iz bekstejdža koju je činio finalista pretprošle sezone, a inače Marijin pulen, Ognen Zdravkovski.

screenshot-20

- Malo sam vježbao sa njim i pomogao mu da izabere pjesme i pripremio ga na ono što ga čeka na sceni- rekao je Ognen.

Od prvobitnih pet ponuđenih glasova, Omar je na kraju mogao da pripadne Mariji, Ani ili Đorđu, s obzirom da su Ceca i Viki odustale- Ne mogu da ga uzmem- rekla je Viki, dok su ostali članovi žirija prokomentarisali da Viki radi sve isto što i njena kuma Ceca.

- Ajde Ceco idi sjedi pored Violete, oćeš? Greota od Boga da ne sjedite jedna pored druge- rekla je Marija.

- Mi smo kompatibilne. Možemo da budemo na dva kraja svijeta takve smo- rekla je Viki.

Iako Omar po pravilu nije mogao da bira mentora, već da mu Popović dodjeli jednog, ipak su napravili presjedan i dali mu da se izjasni- Znam da hoće kod Marije zato ga nisam ni pitao- rekao je Saša pa ostao šokiran Omarovom odgovorom- Ja sam htio da biram Đorđa Davida!

Žiri je bio oduševljen kandidatovim izborom, na šta je i sam Popović prisato, dok se Marija našalila sa njenim nekadašnjim pulenom Ognenom pa povikala

- Blokirajte Ognena kod mene na Instagramu, Fejsu, Vocapu i svuda- aludirala je na to što njegov drug nije odabrao nju za mentorku.

Izvor:Grand

Ne propustite