DANAS ŽIVI U DVORCU, A NEKADA JE ŽIVJELA U RASPADNUTOJ KUĆICI: Dragana Mirković je u ovom selu odrasla, OBJAVLJENE SLIKE RODNE KUĆE (FOTO)

Show
DANAS ŽIVI U DVORCU, A NEKADA JE ŽIVJELA U RASPADNUTOJ KUĆICI: Dragana Mirković je u ovom selu  odrasla, OBJAVLJENE SLIKE RODNE KUĆE (FOTO)
.

Dragana Mirković je javna ličnost, ali kako mnogi kažu ne ponaša se nedostižno kao njene kolegice. Ona je miljenica ljudi svih uzrasta kako zbog pjesama koje ima, tako i zbog svog ponašanja i pristojnosti. Ona je prije nekoliko godina u toku gostovanja kod Ognjena Amidžića, u Ami Dži Šou programu pokazala svoj rodni kraj i kuću u kojoj je odrastala.

mirkovic-1

Foto: Instagram

Odrasla je u mjestu koje je malo i nalazi se u neposrednoj blizini Požarevca, Kasidol. Ona je tada istakla da voli otići u svoj rodni kraj Kasidol i da tamo rado provodi vrijeme i odmara svoju dušu. Tamo ima veliku luksuznu vilu, ali to je ne spriječava da ode u ovu kuću.

dfgdfgdgfdg

Foto: Express

Kaže da njen dom nije baš ovako izgledao, morala je da ga preuredi. Njene komšije iz rodnog kraja su imale samo riječi hvale za nju, istakli su kako se nikako nije promijenila:

-Dragana je divna osoba, prvo je pjevala po našim seoskim igrankama, tako je počela. Ona je ostala ista – rekla je jedna komšinica.

Novi.ba/Express

Ne propustite